Меню
Кошница

Полезни новини за автодиагностики и колата RSS Feed

14 May Помага или вреди чип тунингът?
0 114
Можете ли да повишите мощността на двигателя си, без да купувате нови части? Това е и същността на чип тунинга - да направи автомобила ви по-бърз и да ви избави от дребните затруднения за по-гладко и ..
19 Mar Как да изберем диагностика за селскостопански машини?
nelsun 0 870
Селскостопанската техника варира от ръчни до електрически инструменти чак до трактори и камиони. Колкото по-големи са площите за обработване, толкова по-масивни и сложни машини навлизат в пазара. Няко..
12 Mar Каква автодиагностика за транспортни фирми за изберем?
nelsun 0 799
Транспортните фирми са вид бизнес, който превозва стоки или пътници от едно място на друго. Те могат да предлагат услуги на отделни пътници или да си партнират с местни и международни фирми. Транспорт..
05 Mar Каква диагностика за тежкотоварни автомобили и машини да изберем?
nelsun 0 892
Диагностиката на тежкотоварни автомобили и машини сканира отделни компоненти и системи в търсене на евентуални проблеми в двигателя, трансмисията, резервоара за масло и т.н. Някои модели изискват спец..
20 Feb За какво служи катализаторът?
nelsun 0 869
Независимо дали имате бензинов, или дизелов двигател, по време на работа през ауспуха на автомобила се изстрелват огромни количества вредни газове. Натрупването им в атмосферата води до киселинни дъжд..
13 Feb За какво да внимаваме когато купуваме електромобил втора употреба?
nelsun 0 936
Проучванията показват, че търсенето на електрически автомобили все още е сравнително колебливо. За сметка на това търсенето на електрически автомобили втора ръка е много по-интензивно. Както с всеки и..
22 Dec Всичко, което трябва да знаем за Чип Тунинга
nelsun 0 1210
Чип Тунингът включва повишаване на мощността на колата, посредством модифициране на електрониката за управление на двигателя. Електронният контролен блок (ECU), известен също като "кампютъра на автомо..
12 Dec Всичко, което трябва да знаем за Adblue
nelsun 0 1463
Собствениците на дизелови автомобили, вероятно биха били добре запознати със системата AdBlue и свързаните с нея изисквания. AdBlue е търговска марка за разтвора SCR (селективна каталитична редукция),..
20 Nov Кога се налага да премахнем DPF Филтъра?
nelsun 0 1357
Дизеловите филтри за твърди частици (DPF) се монтират в двигатели от групата VAG, предимно тези с 1.6 TDI и по-високи. Целта е да се гарантира, че превозните средства с тези двигатели не отделят вредн..
24 Oct Всичко което трябва да знаем за EGR клапана
0 1910
EGR клапанът е основна част от системата на една кола, отговорен за регулирането на потока на изгорелите газове от изпускателния колектор и насочването им към всмукателния. За намаляване на температур..
16 Oct Може ли без ламбда сонда?
nelsun 0 1671
Ламбда сондата е устройство във вашия автомобил, което се намира в изпускателната система на двигателя с вътрешно горене. То отговаря за предоставянето на информация за съдържанието на кислород в отра..
03 Oct Какво трябва да знаем за батериите на електромобилите?
nelsun 0 1030
Важно притеснение преди да закупим първия си електромобил е свързано с това, доколко е ефикасна и издръжлива ще е неговата батерия. Важно е и какъв пробег може да измине превозното средство, преди то ..
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)