Меню
Кошница

Полезни новини за автодиагностики и колата RSS Feed

05 Jul Какво трябва да знаем за Thinkcar автодиагностика?
nelsun 0 179
Серията от продукти на Thinkcar е предназначена да помогне на собствениците на лични автомобили, домашните майстори и професионалните автомобилни техници да са в крак с променящата се технология за ди..
08 Jun 5 съвета за подготвяне на автомобила за лятото
sstoilov 0 142
Проверка на охладителната система През горещите летни месеци, охладителната система е от изключителна важност за охлаждане на двигателя и на купето. Ако охладителната система не е изправна, може да ..
24 Feb Покривала за автомобили
sstoilov 0 41
Влиянията на различните сезони и многообразните метеорологични условия, които те носят със себе си, се оказват понякога пренебрегвани обстоятелства, които могат да ни донесат доста главоболия, свързан..
17 Jan ТОП 10 на преходните кабели за авто диагностика
sstoilov 0 243
Често при опит за диагностика на автомобил се налага да ползвате преходен кабел. OBD II стандарта се въвежда за всички коли след 2000г. и всичко става унифицирано и удобно за всички потребители. За съ..
12 Jan ТОП 3 Мултимедии за 2022 година
sstoilov 0 292
Пътуването е част от израстването на човек, особено ако има възможност да се запознае с различни вдъхновяващи места и култури и да оцени тези срещи. Да си организираме приятно пътуване, независимо от..
05 Jan Как да предпазим автомобила си от градушка?
sstoilov 0 351
Сезонът на прохладните морски вечери и горещите летни дни приключи. Отстъпи мястото си на есента, която въпреки колорита, с който радва всички ни, крие доста опасности за материалното ни имущество. По..
16 Dec Какво трябва да знаем за автодобавките?
sstoilov 0 283
Добавки, но не за стройна фигура, а за ,,здрав’’ двигател и спокойно пътуване Когато един автомобил всекидневно покрива нашите нужди, то и неговата редовна и честа поддръжка е повече от важна. Освен..
03 Dec Какво трябва да знаем за LED крушките за автомобили?
sstoilov 0 63
Ако и вие сте сред феновете на автомобилите, вероятно ще се съгласите с нас, че LED светлините се превръщат във все по-популярни допълнения към превозните средства, включително автомобилите, мотоцикле..
25 Nov Стикери за автомобили
sstoilov 0 300
Едни от най-интересните продукти за автомобили, придаващи уникалност и собствен характер на всяка една кола, са така нашумелите в близките години стикери. Вероятно и вие нерядко сте били изненадани от..
18 Nov Автомобилни стелки
sstoilov 0 227
Част от грижата за всеки един автомобил включва не поддържане на възможно най-добрия му външен вид, а и внимание към всеки от компонентите му, неговото почистване, и създаването на комфорт отвътре. Ст..
12 Nov LED ленти и прожектори за коледна украса
sstoilov 0 178
Когато лятото отмине и трепетът за морки дни приключи, неусетно всички настройваме часовниците си на друга по-студена вълна и започваме тайно или явно да очакваме настъпването на коледните и новогоди..
05 Nov Защо да инвестираме в устройство за автодиагностика на автомобила си
sstoilov 0 351
Кой не би искал да може по-добре да разбира автомобила си? Особено когато съществуват неизправности и проблеми, свързани с него или когато се появи предупреждение, например свързано с неправилната раб..
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)