Меню
Кошница

Полезни новини за автодиагностики и колата RSS Feed

20 Apr Какъв е животът на батерията на електромобил?
nelsun 0 111
Нефтените находища един ден ще бъдат изчерпани, но не и електричеството. Именно това е причината то да се смята за основен енергиен ресурс както сега, така и в близкото бъдеще. Ето защо електромобилит..
13 Feb Автокозметика - как да съчетаем продуктите и да ги ползваме правилно
0 76
Автокозметика - как да съчетаем продуктите и да ги ползваме правилно Когато полирате колата си отвън и отвътре, винаги има една стъпка, която предхожда ползването на всички продукти и това е да измиет..
03 Feb Списък с топ 8 добавки на фирмата Bardahl - Полезни трикове и съвети
sstoilov 0 169
Списък с топ 8 добавки на фирмата Bardahl - Полезни трикове и съвети Грижа за инжекторите Двигателите с инжекторни системи се нуждаят от три елемента, за да генерират мощност: гориво, въздух и искра. ..
30 Nov Капачки за джанти
sstoilov 0 195
Усъвършенстването на вашия автомобил се състои от малки, но важни елементи на дизайна, за това можете да закупите капачки за джанти или капачки за алуминиеви джанти, за да завършите креативния вид на ..
17 Nov IP камери - надеждна защита на вашият дом и ценности
sstoilov 0 231
IP камерите са най-добрата алтернатива на аналоговите устройства, които все още се използват. Благодарение на усъвършенстваната си функционалност и многобройните си варианти те станаха много популярни..
05 Jul Какво трябва да знаем за Thinkcar автодиагностика?
nelsun 0 709
Серията от продукти на Thinkcar е предназначена да помогне на собствениците на лични автомобили, домашните майстори и професионалните автомобилни техници да са в крак с променящата се технология за ди..
08 Jun 5 съвета за подготвяне на автомобила за лятото
sstoilov 0 210
Проверка на охладителната система През горещите летни месеци, охладителната система е от изключителна важност за охлаждане на двигателя и на купето. Ако охладителната система не е изправна, може да ..
24 Feb Покривала за автомобили
sstoilov 0 88
Влиянията на различните сезони и многообразните метеорологични условия, които те носят със себе си, се оказват понякога пренебрегвани обстоятелства, които могат да ни донесат доста главоболия, свързан..
17 Jan ТОП 10 на преходните кабели за авто диагностика
sstoilov 0 365
Често при опит за диагностика на автомобил се налага да ползвате преходен кабел. OBD II стандарта се въвежда за всички коли след 2000г. и всичко става унифицирано и удобно за всички потребители. За съ..
12 Jan ТОП 3 Мултимедии за 2022 година
sstoilov 0 329
Пътуването е част от израстването на човек, особено ако има възможност да се запознае с различни вдъхновяващи места и култури и да оцени тези срещи. Да си организираме приятно пътуване, независимо от..
05 Jan Как да предпазим автомобила си от градушка?
sstoilov 0 409
Сезонът на прохладните морски вечери и горещите летни дни приключи. Отстъпи мястото си на есента, която въпреки колорита, с който радва всички ни, крие доста опасности за материалното ни имущество. По..
16 Dec Какво трябва да знаем за автодобавките?
sstoilov 0 353
Добавки, но не за стройна фигура, а за ,,здрав’’ двигател и спокойно пътуване Когато един автомобил всекидневно покрива нашите нужди, то и неговата редовна и честа поддръжка е повече от важна. Освен..
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)