Меню
Кошница

Полезни новини за автодиагностики и колата RSS Feed

30 Nov Капачки за джанти
sstoilov 0 73
Усъвършенстването на вашия автомобил се състои от малки, но важни елементи на дизайна, за това можете да закупите капачки за джанти или капачки за алуминиеви джанти, за да завършите креативния вид на ..
17 Nov IP камери - надеждна защита на вашият дом и ценности
sstoilov 0 108
IP камерите са най-добрата алтернатива на аналоговите устройства, които все още се използват. Благодарение на усъвършенстваната си функционалност и многобройните си варианти те станаха много популярни..
05 Jul Какво трябва да знаем за Thinkcar автодиагностика?
nelsun 0 432
Серията от продукти на Thinkcar е предназначена да помогне на собствениците на лични автомобили, домашните майстори и професионалните автомобилни техници да са в крак с променящата се технология за ди..
08 Jun 5 съвета за подготвяне на автомобила за лятото
sstoilov 0 179
Проверка на охладителната система През горещите летни месеци, охладителната система е от изключителна важност за охлаждане на двигателя и на купето. Ако охладителната система не е изправна, може да ..
24 Feb Покривала за автомобили
sstoilov 0 62
Влиянията на различните сезони и многообразните метеорологични условия, които те носят със себе си, се оказват понякога пренебрегвани обстоятелства, които могат да ни донесат доста главоболия, свързан..
17 Jan ТОП 10 на преходните кабели за авто диагностика
sstoilov 0 281
Често при опит за диагностика на автомобил се налага да ползвате преходен кабел. OBD II стандарта се въвежда за всички коли след 2000г. и всичко става унифицирано и удобно за всички потребители. За съ..
12 Jan ТОП 3 Мултимедии за 2022 година
sstoilov 0 314
Пътуването е част от израстването на човек, особено ако има възможност да се запознае с различни вдъхновяващи места и култури и да оцени тези срещи. Да си организираме приятно пътуване, независимо от..
05 Jan Как да предпазим автомобила си от градушка?
sstoilov 0 383
Сезонът на прохладните морски вечери и горещите летни дни приключи. Отстъпи мястото си на есента, която въпреки колорита, с който радва всички ни, крие доста опасности за материалното ни имущество. По..
16 Dec Какво трябва да знаем за автодобавките?
sstoilov 0 314
Добавки, но не за стройна фигура, а за ,,здрав’’ двигател и спокойно пътуване Когато един автомобил всекидневно покрива нашите нужди, то и неговата редовна и честа поддръжка е повече от важна. Освен..
03 Dec Какво трябва да знаем за LED крушките за автомобили?
sstoilov 0 93
Ако и вие сте сред феновете на автомобилите, вероятно ще се съгласите с нас, че LED светлините се превръщат във все по-популярни допълнения към превозните средства, включително автомобилите, мотоцикле..
25 Nov Стикери за автомобили
sstoilov 0 336
Едни от най-интересните продукти за автомобили, придаващи уникалност и собствен характер на всяка една кола, са така нашумелите в близките години стикери. Вероятно и вие нерядко сте били изненадани от..
18 Nov Автомобилни стелки
sstoilov 0 262
Част от грижата за всеки един автомобил включва не поддържане на възможно най-добрия му външен вид, а и внимание към всеки от компонентите му, неговото почистване, и създаването на комфорт отвътре. Ст..
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)