Меню
Кошница

Полезни новини за автодиагностики и колата RSS Feed

20 Nov Кога се налага да премахнем DPF Филтъра?
nelsun 0 323
Дизеловите филтри за твърди частици (DPF) се монтират в двигатели от групата VAG, предимно тези с 1.6 TDI и по-високи. Целта е да се гарантира, че превозните средства с тези двигатели не отделят вредн..
24 Oct Всичко което трябва да знаем за EGR клапана
0 362
EGR клапанът е основна част от системата на една кола, отговорен за регулирането на потока на изгорелите газове от изпускателния колектор и насочването им към всмукателния. За намаляване на температур..
16 Oct Може ли без ламбда сонда?
nelsun 0 240
Ламбда сондата е устройство във вашия автомобил, което се намира в изпускателната система на двигателя с вътрешно горене. То отговаря за предоставянето на информация за съдържанието на кислород в отра..
03 Oct Какво трябва да знаем за батериите на електромобилите?
nelsun 0 128
Важно притеснение преди да закупим първия си електромобил е свързано с това, доколко е ефикасна и издръжлива ще е неговата батерия. Важно е и какъв пробег може да измине превозното средство, преди то ..
25 Aug Кои са най-използваните уреди за автодиагностика в България?
nelsun 0 276
Колкото по-дълго карате автомобила си, толкова по-чувствителни ставате за най-малките промени, които настъпват. Дали ще е по начина, по който спира, странните стържещи звуци, идващи откъм гърнето или ..
27 Jul Предимствата на професионалните уреди за автодиагностика
nelsun 0 227
Четенето на кодове и откриването на грешки, записани от бордния компютър, са в основата на всички четци и обикновени скенери за автодиагностика . Съществуват и професионални уреди, които имат много по..
13 Jul Кои са топ продуктите на автодиагностика Launch?
nelsun 0 288
Когато искате да закупите автодиагностика за вашата кола, камион, бус или друго превозно средство, без да търсите значението на всяка дума, то се нуждаете от продуктите на немската компания Launch . L..
30 Jun Кой любителски уред за автодиагностика да избера?
nelsun 0 530
На пазара за автодиагностика ще откриете три вида уреди - обикновени четци на кодове, скенери, които могат да четат и интерпретират кодове и скенери за професионално ползване. Първите два типа могат д..
19 Jun Каква автодиагностика да използваме за камиони?
nelsun 0 461
Автодиагностиката на камиони прави много по-лесно идентифицирането на проблем, възникнал по време на движение. Съвременните електрони блокове за управление (ECU) регистрират кодове за неизправност, ко..
06 Jun Какъв уред за автодиагностика да изберем за автосервиз?
auto 0 284
Ако поправката на автомобили ви идва отръки и искате да откриете свой бизнес, автосервизът е идеалното решение за вас. Преди да започнете да планирате къде и как да започнете, запознайте се конкуренци..
20 Apr Какъв е животът на батерията на електромобил?
nelsun 0 252
Нефтените находища един ден ще бъдат изчерпани, но не и електричеството. Именно това е причината то да се смята за основен енергиен ресурс както сега, така и в близкото бъдеще. Ето защо електромобилит..
13 Feb Автокозметика - как да съчетаем продуктите и да ги ползваме правилно
0 326
Автокозметика - как да съчетаем продуктите и да ги ползваме правилно Когато полирате колата си отвън и отвътре, винаги има една стъпка, която предхожда ползването на всички продукти и това е да измиет..
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)