Меню
Кошница

Зарядни станции за електрически автомобили

Електрическите автомобили бавно, но сигурно започват да се налагат на българския пазар и необходимостта от зарядна станция, била тя портативна или статична, ще стане факт.

Къде можете да откриете зарядни станции? 

Зарядните станции за електрически автомобили могат да бъдат както за обществено ползване, така и за домашно. Ще откриете обществените чрез националния локатор за станции, но тъй като са много малко, особено в провинцията, а и не винаги са свободни, е добре да обмислите идеята за домашна зарядна станция. В каталога на avtodiagnostika.bg ще откриете една от водещите станции PulseQ на Topdon. Станцията е съвместима с повечето марки европейски автомобили, като единствено за Тесла ще ви е нужен специален адаптер. 

Какво представлявал PulseQ? 

PulseQ е идеалното решение за всеки собственик на един или повече електромобили. Гъвкава и удобна зарядна станция с IEC 62196-2 (TYPE 2) конектор и компактен дизайн. Изработена е от пожароустойчиви материали. Ще откриете общо три варианта на станцията – два статични и една преносима зарядна станция. С всяка от тях можете да следите в реално време прогреса на зареждане, история и цена на зарежданията, изминати километри и много други. Самото зареждане се стартира по три начина – чрез карта с RFID четец, чрез приложение за смарт телефон и чрез режима Plug-and-Play. 

Кой модел PulseQ е подходящ за вас? 

Статичните модели са по-големи и се монтират на стълб или на стена. Благодарение на своите защити срещу прах и вода, както и работна температура от -30С до +55С, можете да инсталирате станцията на закрито или на открито. Двата статични модела са напълно идентични като дизайн и характеристики, с изключение на мощността, която при единия е 22KW, а при другия – 7KW. Портативната станция е с мощност 3,7KW и тегло само 4 кг. Разполага с LCD дисплей с подробна информация, както и стандарт за защита IP65. С портативния PulseQ можете да пътувате, където пожелаете, и да превърнете всеки подходящ контакт в станция за зареждане. 


Brand: TOPDON Model: Topdon-PulseQ-AC-Home-22KW
PulseQ е най-новата зарядна станция на Topdon, предлагайки гъвкавост, адаптивност и интелигентна технология на потребителите.Зарядната станция прави зареждането на електромобили широкодостъпно. Станцията е съвместима с повечето европейски електромобили и е с IEC 62196-2 (TYPE2) конектор., покри..
1,399.90лв
Brand: TOPDON Model: Topdon-PulseQ-AC-Home-7KW
PulseQ е най-новата зарядна станция на Topdon, предлагайки гъвкавост, адаптивност и интелигентна технология на потребителите. Зарядната станция прави зареждането на електромобили широкодостъпно. Станцията е съвместима с повечето европейски електромобили и е с IEC 62196-2 (TYPE2) конектор., покриващ..
999.99лв
Brand: TOPDON Model: PulseQ-AC-Portable
PulseQ AC Portable е най-новата домашна зарядна станция на Topdon, предлагайки гъвкавост, адаптивност и интелигентна технология на потребителите. Удобният калъф и компакният размер и 4кг. тегло го правят любимо зарядно на всичко шофьори на електромобили, заемайки малка част от багажника на автомоби..
399.99лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)