Меню
Кошница

Тапицерия за Коли

Model: Универсален калъф за седалка
Sparco SpA  е италианска компания, специализирана в производството на компоненти за автомобили (волани, седалки, каски и др.). Също така произвежда   дрехи за състезатели и механици. Благодарение на високото качество на продуктите, марката е предпочитана сред състезатели, механици и ш..
59.99лв
Model: Универсален калъф за седалка
Sparco SpA  е италианска компания, специализирана в производството на компоненти за автомобили (волани, седалки, каски и др.). Също така произвежда   дрехи за състезатели и механици. Благодарение на високото качество на продуктите, марката е предпочитана сред състезатели, механици и ш..
59.99лв
Brand: Sparco Model: 55058
Универсална тапицерия от 9 части - Sparco, синяТапицерията е универсална, подхожда на всеки модел автомобил.Удобна за използване, тапицерията защитава седалките на вашия автомобил, като запазва оригиналната тапицерия от замърсяване и износване.Създава комфортна атмосфера във вашия автомобил.Изработе..
69.99лв
Brand: Sparco Model: 55060
Универсална тапицерия от 9 части - Sparco, червенаТапицерията е универсална, подхожда на всеки модел автомобил.Удобна за използване, тапицерията защитава седалките на вашия автомобил, като запазва оригиналната тапицерия от замърсяване и износване.Създава комфортна атмосфера във вашия автомобил.Израб..
69.99лв
Brand: Sparco Model: 55059
Универсална тапицерия от 9 части - Sparco, сиваТапицерията е универсална, подхожда на всеки модел автомобил.Удобна за използване, тапицерията защитава седалките на вашия автомобил, като запазва оригиналната тапицерия от замърсяване и износване.Създава комфортна атмосфера във вашия автомобил.Изработе..
69.99лв
Model: Car seat - 31025
Ако често ви се налага да тръгвате на дълъг път, или пък работата ви принуждава да прекарвате голяма част от време си зад волана, вероятно вече сте изпитали обичайните неудобства – схващане на гърба и крайниците, болка и дискомфорт. Ние ви предлагаме едно страхотно решение – масажна приставка под фо..
19.99лв
Model: Heated-Car-seat-cushion
Електричека възглавница за кола - топлина и удобство по време на път    Колкото и да е дълго лятото, зимата винаги се завръща с красива, но мразовита премяна, която често е най-неприятна, когато сме на път. Настанали се на седалката, няма как да се раздвижим за стопляне, а мно..
29.99лв
Model: 185137
Мултифункционален органайзер за седалка на кола.Създаден да решава проблемите с разхвърляните дребни предмети по време на пътуване.Намалете безпорядъка в своя автомобил с този органайзер.Материал: Нетъкан вълнен текстил.Устойчива материя.Лесен и бърз монтаж.Цвят: Бежов..
14.99лв
Model: 185136
Мултифункционален органайзер за седалка на кола.Създаден да решава проблемите с разхвърляните дребни предмети по време на пътуване.Намалете безпорядъка в своя автомобил с този органайзер.Материал: Нетъкан вълнен текстил.Устойчива материя.Лесен и бърз монтаж.Цвят: Сив..
14.99лв
Model: Кожен органайзер за седалка
Описание:Предлагаме на нашите клиенти, едно практично решение.Мултифункционален органайзер за седалка на кола.Създаден да решава проблемите с разхвърляните дребни предмети по време на пътуване.Намалете безпорядъка в своя автомобил с този органайзер.Органайзера разполага с доста отделения, където мож..
19.99лв
Model: Органайзер за седалка
Модел: - 823Отлично решение за проблемите със съхранението на топли и студени напитки и храни по време на пътуване.Този продукт разполага с отделение с термофолио, което допринася за по лесното транспортиране на топли или студени неща.Органайзера разполага с отделение, където може да закрепите кутия..
14.99лв
 Инструменти за интериор - 19 части  Инструменти за интериор - 19 части
-25 %
Model: Interior tools - 182714
Инструменти за демонтаж на интериор. Идеални за сваляне на щипки, кори, жабки, подлакътнициКомплектът включва 19 части + удобен несесер за съхранение.ПВЦ лостчета за сваляне на интериорни панели...
29.99лв 39.99лв
Model: Комплект универсални калъфи за седалки
Предлагаме на нашите клиенти,лесен  начин да защитят своите седалки с този комплект универсални постелки за автомобил.<>  Цвят - черно със синьо<>  Придава нов и по-модерен вид на вашият автомобил.<>  Висококачествена изработка от плат и пяна.<>  Лесе..
39.99лв
Model: Комплект универсални калъфи за седалки
Предлагаме на нашите клиенти,лесен  начин да защитят своите седалки с този комплект универсални постелки за автомобил.<>  Цвят - черно със червено<>  Придава нов и по-модерен вид на вашият автомобил.<>  Висококачествена изработка от плат и пяна.<>  Ле..
39.99лв
Model: Комплект универсални калъфи за седалки
Предлагаме на нашите клиенти,лесен  начин да защитят своите седалки с този комплект универсални постелки за автомобил.<>  Цвят - черно със сиво<>  Придава нов и по-модерен вид на вашият автомобил.<>  Висококачествена изработка от плат и пяна.<>  Лесен..
39.99лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)