Меню
Кошница

Автомобилни Добавки

Brand: STP Model: STP Start-Stop
Добавка за старт-стоп бензинови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали ра..
13.49лв
Brand: STP Model: STP Start Stop
Добавка за старт-стоп дизелови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали раз..
13.49лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1758
Подобрител за атоматични скорости ATF conditioner Bardahl BAR-1758 - 300 мл. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Поддържа вискозитета на маслото и запазва дебелината на масления филм. Предпазва от вътрешни и външни течове от уплътненията и гарнитурите. Защитава от окисление и износване. Приложим и в кормилни систем..
31.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1149
Препарат за бензин Bardahl BAR-1149 - 500 мл.Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина.Почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки.Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани.Спомага за абсорб..
36.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-5492
Препарат за дизел Diesel injection restorer 11 Bardahl Bar-5492 - 1 литърПродукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели Bardahl BAR-5492.Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система н..
45.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1030
Препарат за увеличаване на компресията и спиране на течовете на масло Maxi Compression Bardahl BAR-1030 - 500 мл.  Maxi Compression е комбиниран продукт, който съвместява качествата на Baradhl №2 и Bardahl Engine Stop Leak. Съдържа сложни естерни полимери, които увеличават вискозитета при ..
32.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1022
Препарат за поддръжка на хидравлични повдигачи Hydraulic Valve Lifters Additive BAR-1022 Bardahl  -  300 мл.Поддръжка за хидравлични повдигачи. Добавка за двигателно масло, специално формулирана да почиства и защитава хидравличните повдигачи в съвременните двигатели. Почиства спе..
25.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1072
Препарат за подобряване на дизела за Common Rail Diesel Additive Bardahl BAR-1072 - 500 мл.Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане (до 2000 бара). Дизеловите горива са все по-бедни на сяра и следователно смазват все по-малко. Липсата на смазване може да пов..
22.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1198
Препарат за почистване на инжекторите Injector Cleaner 6 in 1 Bardahl BAR-1198 - 500 мл.Добавка за почистване на горивната система, бензин, 6 в 1Комплексна добавка 6 в 1 едно за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи.Почиства инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за на..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-3205 / BAR-1155
Препарат за почистване на инжекторите дизел 6 в 1 Injector Cleaner 6 in 1 Common rail Bardahl BAR-3205 - 500 мл.Почистване на горивната система, дизел, 6 в 1Комплексна добавка 6 в 1  за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи, отстранява без демонтаж прескачания при ускоряванет..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-3216
Препарат за предпазване на турбото Turbo protect Bardahl BAR-3216 - 325 мл.Професионална формула - БардалПРОТИВ ТРИЕНЕ ПРОТИВ ИЗНОСВАНЕ ЗАЩИТА НА ДВИГАТЕЛЯИзключителна защита на турбото, коляновия вал, разпределителния вал и хидравличните бутала. Благодарение на свойствата си против и..
39.99лв
Brand: Bardahl Model: Bar-1032
Препарат за промивка на двигател Nettoyant previdange bardahl Bar-1032 Bardahl  -  300 мл.Напълно почиства системата за масло, разтваря и предпазва от замърсяване и карбоновите налепи (отлагания) в картера на двигателя. Осигурява оптимално смазване, притежава противоизносни свойства. Може ..
15.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1045
Подобрител на трансмисионно масло Bar-1045 Подобрител на трансмисионно масло - Бардал Anti SlijtageДобавка само за ръчни скоростни кутии и диференциали без блокаж работи най-добре с вискозитет 75W-90. Намалява шума, увеличава износоустойчивостта, намалява температурата на трансмисионното м..
22.99лв
Brand: Bardahl Model: BDC Bardahl BAR-1200
Препарат за смазване и защита на инжекторите Bardahl Diesel Combination BDC Bardahl BAR-1200 - 1 литър Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД.Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значител..
42.99лв
Model: Bardahl Cetane Booster
Повишаване на цетановото число на дизела с 5 пункта, BAR-2305Добавка към дизеловото гориво, която служи за повишаване на цетановото число с 5 пункта.Една опаковка от 0.500 л. се използва за 50 литра гориво.Подходящ, както за съвременни високо-натоварени, така и за по-старо поколение дизелови двигате..
19.99лв
Model: BAR-2302
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Добавка към бензина за повишаване на октановото число с до 5 пункта (в зависимост от използвания бензин).За съвременни високонатоварени бензинови двигатели. Не съдържа олово. Не замърсява горивната система, буталата, клапаните, свещите.Особено подходяща за двигатели с висока степен на..
20.99лв
Model: Добавка за бензин
Редовната употреба на тази предлагана от нас добавка намалява разхода на гориво, като поддържа горивната система чиста от вредни отлагания, ръжда и корозия. Намалява вредните емисии. Спомага за по-добрата работа на двигателя...
10.00лв
Model: STP Добавка за дизел
Предлагаме ви за закупуване една добавка,която чисти и поддържа дюзите. Предотвратява натрупването на налепи. Съдържа подобрител на цетановото число за по-плавно запалване в студените дни. Намалява разхода на гориво и вредните емисии. Увеличава мощността на двигателя...
10.00лв
Model: STP Добавка за масло
Използването на STP Мотор Доктор помага за: увеличаване на компресията; ограничаване шума на двигателя; намалява износването; намаляване разхода на масло; намаляване течовете на масло.ИНСТРУКЦИИ: Изсипете съдъжанието на консервата в маслото при топъл двигател. Една опаковка е достатъчна за 4-6 ..
17.99лв
Model: Добавка за масло
Предлагаме ви единпродукт който осигурява допълнителна защита срещу загряването на двигателя и позволява маслото да запази своите свойства за по-дълъг период...
16.50лв
Model: Добавка за масло на дизелови двигатели
Една необходима добавка, за всеки автомобил.Тя защитава двигателя от износване.Намалява разхода на масло до 50%.Предотвратява образуването на нагар по сегментите на буталото до 25%.Намалява образуването на утайки.Спестява разходи за масло и ремонти...
15.50лв
Model: Добавка за почистване на DPF филтър
Предлагаме ви една добавка която е предназначена за премахване на частици от сажди и въглерод от DPF филтъра. Обработка с тази добавка, спомага за отпушването на филтъра и премахването натрупаните неизгорели сажди. Добавката е много подходяща при интензивно градско шофиране. Намалява разхода на гори..
16.50лв
Model: Добавка за почистване на радиатор
Този продукт епредназначен за бързо и ефективно почистване на охладителната система. Изчиства блокираните канали за вода, които могат да предизвикат прегряване, премахва ръжда и утайки. Безопасен за всички видове метали и радиатори...
13.50лв
Model: Добавка за спиране теча на масло в двигателя
Добавката която ви предлагаме,намалява и спира течовете на масло. Подобрява състоянието на засъхнали уплътнения. Подходяща за дизелови и бензинови двигатели. Спестява разходи за скъпи ремонти...
17.50лв
Model: Добавка за спиране теча от радиатора
Тозипродукт епредназначен за бързо и ефективно запушване на течове в радиатора. Съдържа корозионни инхибитори, които спомагат за предотвратяване образуването на ръжда и отлагания.Помага за смазването на водната помпа. Подходящ за всички видове радиатори, всички видове антифриз и безопасен за гу..
13.50лв
Model: Добавка за бензин
Описание:Намалява разхода на гориво и вредните емисииПочиства и предпазва горивната системаВъзстановява изгубената мощност и ускорениеИзглажда работата на празен ходПодобрява студеното стартиранеНамалява шума на двигателяНамалява вредните емисииИнструкции: Изсипете цялата бутилка в пълен резерв..
29.99лв
Model: Добавка за дизел
Предлагаме на вниманието на нашите клиенти добавка за дизелови автомобили която: Намалява разхода на горивоВъзстановява изгубената мощност и ускорениеНамалява вредните емисии и пушекаПредотвратява трудното стартиране и колебанията на   мотора..
28.00лв
Model: STP Добавка за цялостно почистване
ОПИСНИЕ НА ПРОДУКТА:STP Ултра 5 в 1, нашата най-напредничава формула със STP WEARGUARD• Възстановява производителността; • Спира корозията; • Предотвратява трудното стартиране и колебанията на двигателя; • Намалява емисиите; • Подобрява смазването; • Цетанов подобрител; ..
34.99лв
Model: STP Добавка за цялостно почистване
ОПИСАНИЕ НАПРОДУКТА:STP Ултра 5 в 1, нашата най-напредничава формула със STP WEARGUARD• Възстановява производителността; • Спира корозията; • Предотвратява трудното стартиране и колебанията на двигателя; • Намалява разхода на гориво; • Намалява триенето; • Усилва мощността;&..
34.99лв
Model: Бензинова добавка
Добавката която ви предлагаме:Повишава октановото число. Възстановява изгубената мощност и ускорение. Намалява шума на двигателя. Намалява разхода на гориво. Увеличава мощността на двигателя и спира прекъсванията. Чисти горивната камера. Предотвратява образуването на на..
13.99лв
Model: Добавка за дизелови двигатели
Предлагаме на вашетовнимание продукт който значително намалява отработения дим, чрез почистване на горивната система и инжекторите и помага те да се поддържат чисти. Намалява вредните емисии и разхода на гориво. Подходяща за всички дизелови двигатели...
12.50лв
Model: Добавка към маслото на скоростни кутии
Предлагаме ви STP Добавка за скоростни кутии Oil Treatment е подходяща за скоростни кутии, диференциал, задна ос, кормилна кутия.Добавете съдържанието на опаковката към съответното масло.Добавя се към маслото, без да е необходимо то да се подменя...
16.00лв
Model: Зимна добавка за бензин
Предлагаме на нашите клиенти една добавка чиято редовната употреба намалява разхода на гориво, като поддържа горивната система чиста от вредни отлагания. Предпазва горивната система от ръжда и корозия. Намалява вредните емисии...
6.00лв
Model: Зимна добавка за дизел
STP Зимна добавка-дизел с анти-гел:Намалява шума,Пушека и вредните емисииПести гориво, като поддържа чисти дюзитеПодходяща за всички дизелови автомобили, включително DI, IDI и common railЗа стандартен и био дизел..
13.50лв
Model: Добавка за бензин
Предлагаме на нашите клиенти една добавкакоято почиства инжекторите и горивната система. Намалява разхода на гориво. Разтваря налепи. Увеличава мощността. Изглажда неравномерната работа на празен ход. Намалява вредните емисии.Описание:– Почиства инжекторите и горивната система– Намалява разхода на г..
13.50лв
Model: Добавка за дизел
Предлагаме на всички една добавка, която поддържа чиста горивната система. Намалява разхода на гориво. Намалява пушенето и шума на двигателя. Подобрява студеното стартиране. Поддържа чисти инжекторите. Възстановява изгубената мощност и ускорение...
12.49лв
Model: Моторна течност за почистване на двигателя
Предлаганият от нас продукт спомага да се неутрализират вредните двигателни киселини, почиства вътрешността на двигателя и предотвратява замърсяването на новото масло, като отстранява налепите и утайките останали след източването на старото масло. Подходящ както за бензинови, така и за дизелови..
13.49лв
Model: Спрей за гуми
STP Спрей за възстановяване на спукани гуми 500 мл - запушва и напомпва спуканата гума и дава възможност за предвижване до най-близкото място за ремонт...
13.00лв
Model: Добавка за бензин
Добавка за старт-стоп бензинови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали ра..
13.50лв
Model: Добавка за дизелови двигатели
Добавка за старт-стоп дизелови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали раз..
13.49лв
Показва 1 до 40 от 42 (2 страници)