Меню
Кошница

Автомобилни Добавки

Brand: Bardahl Model: BAR-1149
Препарат за бензин Bardahl BAR-1149 - 500 мл.Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина.Почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки.Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани.Спомага за абсорб..
36.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-5492
Препарат за дизел Diesel injection restorer 11 Bardahl Bar-5492 - 1 литърПродукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели Bardahl BAR-5492.Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система н..
45.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1072
Препарат за подобряване на дизела за Common Rail Diesel Additive Bardahl BAR-1072 - 500 мл.Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане (до 2000 бара). Дизеловите горива са все по-бедни на сяра и следователно смазват все по-малко. Липсата на смазване може да пов..
22.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1198
Препарат за почистване на инжекторите Injector Cleaner 6 in 1 Bardahl BAR-1198 - 500 мл.Добавка за почистване на горивната система, бензин, 6 в 1Комплексна добавка 6 в 1 едно за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи.Почиства инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за на..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-3205 / BAR-1155
Препарат за почистване на инжекторите дизел 6 в 1 Injector Cleaner 6 in 1 Common rail Bardahl BAR-3205 - 500 мл.Почистване на горивната система, дизел, 6 в 1Комплексна добавка 6 в 1  за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи, отстранява без демонтаж прескачания при ускоряванет..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-3216
Препарат за предпазване на турбото Turbo protect Bardahl BAR-3216 - 325 мл.Професионална формула - БардалПРОТИВ ТРИЕНЕ ПРОТИВ ИЗНОСВАНЕ ЗАЩИТА НА ДВИГАТЕЛЯИзключителна защита на турбото, коляновия вал, разпределителния вал и хидравличните бутала. Благодарение на свойствата си против и..
39.99лв
Brand: Bardahl Model: Bar-1032
Препарат за промивка на двигател Nettoyant previdange bardahl Bar-1032 Bardahl  -  300 мл.Напълно почиства системата за масло, разтваря и предпазва от замърсяване и карбоновите налепи (отлагания) в картера на двигателя. Осигурява оптимално смазване, притежава противоизносни свойства. Може ..
15.99лв
Brand: Bardahl Model: Bardahl Cetane Booster-BAR-2305
Повишаване на цетановото число на дизела с 5 пункта, BAR-2305Добавка към дизеловото гориво, която служи за повишаване на цетановото число с 5 пункта.Една опаковка от 0.500 л. се използва за 50 литра гориво.Подходящ, както за съвременни високо-натоварени, така и за по-старо поколение дизелови двигате..
19.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-2302
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Добавка към бензина за повишаване на октановото число с до 5 пункта (в зависимост от използвания бензин).За съвременни високонатоварени бензинови двигатели. Не съдържа олово. Не замърсява горивната система, буталата, клапаните, свещите.Особено подходяща за двигатели с висока степен на..
20.99лв
Brand: Bardahl Model: Bar-3158
OptiBlue 250мл. 3158 Препоръчва се за подобряване свойствата на AdBlue OptiBlue е създаден за третиране на AdBlue, използван в превозни средства/машини, оборудвани с SCR системи за контрол на емисиите на азотни окиси в изгорелите газове. Добавя се в резервоара за AdBlue. - стабилизира и подобря..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-2372
Препаратът за почистване на бензинова сиситема 5 в 1 съдържа комплекс от многофункционални добавки, разработени чрез най-ново поколение технологии.Bardahl BAR-2372 поддържа Вашият двигател чист чрез прецизна обработка на всички чувствителни към запушване части на горивната система. Препарата&nb..
58.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-9357
Препаратът за почистване на дизелова сиситема 5 в 1 съдържа комплекс от многофункционални добавки, разработени чрез най-ново поколение технологии. Bardahl BAR-9357 поддържа Вашият двигател чист чрез прецизна обработка на всички чувствителни към запушване части на горивната система.  Препарата..
58.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1042
Bardahl – Particulate filter cleaner – Добавка заПочистване на филтър за твърди частициПрепарат за почистване на филтъра за твърди частици за двигателите оборудвани с DPF филтри Bardahl Particulate Filter Cleaner спомага за изгарянето на натрупаните сажди в дпф филтъра при 270 С. Обикновенно въглер..
152.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1117
Bardahl BAR-1117 успешно отстранява отлагания от нагари, смоли и въглеродни депозити полепнали по стените на ЕГР клапана.Подобрява въздушната циркулация към горивната камера на двигателя, повишавайки производителността на двигателя и осигурява оптимално изгаряне.Намалява разхода на гориво и загубата..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1099
Добавката спира и предотвратява течове в радиатора, без да е небходимо да се сваля. С нея предпазвате от корозия, котлен камък, и ръжда. Bardahl BAR-1099 е устойчив на налягане, високи температури и вибрации, като подобряват циркулацията на флуида и предпазват двигателят от прегряване.Добавката не с..
17.90лв
Brand: Bardahl Model: Bar-1755
Bardahl Bar-1755 спира течовете в хидравличната система, омекотявайки гарнитурите и семерингите и ги раздува до 70%Почиства браздите. Спестява скъпи и в доста случаи неефективни ремонти на хидравличната система.Продуктът не е подходящ при пробив в тръбопроводите или металните корпуси на хидравл..
33.99лв
Brand: Bardahl Model: Bardahl BAR-5580
Bardahl BAR-5580 e добавка против замръзване на гориво, който предотвратява кристализирането на парафина, намиращ се в дизеловото гориво. По този начин се намалява вероятността от замръзването на дизела в студентите зимни дни. Също така се подобряват смазочните свойства на нафтата при отрицателните..
53.99лв
Brand: Visbella Model: 50345
Visbella Rain Act действа благодарение на специализирана нано технология, която при нанасянето си върху стъклена повърхност, създава защитен и гланциращ филм, който отблъсква вода и всякакви флуиди. Как работи: След нанасяне на продукта и създаването на невидимият филм върху вашето стъкло. Visbella..
9.99лв
Brand: Visbella Model: 50428
Visbella спрей за ремонт на спукани гуми.Изключително лесен за употребаСпестява време и усилия, запушвайки перфорираното място на гуматаСпрей: 450ml Начин на използване:Завъртете гумата на автомобила така, че мястото на спукване да е в най-ниско положение.Внимателно премахнете това, което е причини..
9.99лв
Brand: Getsun Model: Спрей за почистване
Висококачествен препарат за бързо и нежно почистване на дебитомери и ЕГР клапи в бензиновите и дизеловите двигатели. Почиства частите и подобрява старта на мотора и работата му на празен ход.При честа употреба намалява разхода на гориво и поддържа мощността на двигателя стабилна.Приложение: Демонтир..
9.99лв
Brand: Bardahl Model: BDC Bardahl BAR-1260
Препарат за смазване и защита на инжекторите Bardahl Diesel Combination BDC Bardahl BAR-1260 - 1 литър Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД.Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значител..
43.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1030
Препарат за увеличаване на компресията и спиране на течовете на масло Maxi Compression Bardahl BAR-1030 - 500 мл.  Maxi Compression е комбиниран продукт, който съвместява качествата на Baradhl №2 и Bardahl Engine Stop Leak. Съдържа сложни естерни полимери, които увеличават вискозитета при ..
32.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1022
Препарат за поддръжка на хидравлични повдигачи Hydraulic Valve Lifters Additive BAR-1022 Bardahl  -  300 мл.Поддръжка за хидравлични повдигачи. Добавка за двигателно масло, специално формулирана да почиства и защитава хидравличните повдигачи в съвременните двигатели. Почиства спе..
25.99лв
Brand: Getsun Model: 50082
Смазващ спрей за премахване на ръжда, също може да се използва и за смазване и почистване автомобили, машини и инструменти.Прониква и разтваря греси, стари смазки, лепила и ръжда.Освобождава ръждясали и клеясали сглобки и механизми.Отстранява влага от метала при инсталации, акумулатори, инструменти,..
5.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1758
Подобрител за атоматични скорости ATF conditioner Bardahl BAR-1758 - 300 мл. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Поддържа вискозитета на маслото и запазва дебелината на масления филм. Предпазва от вътрешни и външни течове от уплътненията и гарнитурите. Защитава от окисление и износване. Приложим и в кормилни систем..
31.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1045
Подобрител на трансмисионно масло Bar-1045 Подобрител на трансмисионно масло - Бардал Anti SlijtageДобавка само за ръчни скоростни кутии и диференциали без блокаж работи най-добре с вискозитет 75W-90. Намалява шума, увеличава износоустойчивостта, намалява температурата на трансмисионното м..
22.99лв
Brand: STP Model: STP Добавка за цялостно почистване
ОПИСНИЕ НА ПРОДУКТА:STP Ултра 5 в 1, нашата най-напредничава формула със STP WEARGUARD• Възстановява производителността; • Спира корозията; • Предотвратява трудното стартиране и колебанията на двигателя; • Намалява емисиите; • Подобрява смазването; • Цетанов подобрител; ..
34.99лв
Brand: STP Model: STP Добавка за цялостно почистване
ОПИСАНИЕ НАПРОДУКТА:STP Ултра 5 в 1, нашата най-напредничава формула със STP WEARGUARD• Възстановява производителността; • Спира корозията; • Предотвратява трудното стартиране и колебанията на двигателя; • Намалява разхода на гориво; • Намалява триенето; • Усилва мощността;&..
34.99лв
Brand: STP Model: Бензинова добавка
Добавката която ви предлагаме:Повишава октановото число. Възстановява изгубената мощност и ускорение. Намалява шума на двигателя. Намалява разхода на гориво. Увеличава мощността на двигателя и спира прекъсванията. Чисти горивната камера. Предотвратява образуването на на..
13.99лв
Brand: STP Model: Добавка за дизелови двигатели
Предлагаме на вашетовнимание продукт който значително намалява отработения дим, чрез почистване на горивната система и инжекторите и помага те да се поддържат чисти. Намалява вредните емисии и разхода на гориво. Подходяща за всички дизелови двигатели...
12.50лв
Brand: STP Model: Добавка към маслото на скоростни кутии
Предлагаме ви STP Добавка за скоростни кутии Oil Treatment е подходяща за скоростни кутии, диференциал, задна ос, кормилна кутия.Добавете съдържанието на опаковката към съответното масло.Добавя се към маслото, без да е необходимо то да се подменя...
16.00лв
Brand: STP Model: Зимна добавка за бензин
Предлагаме на нашите клиенти една добавка чиято редовната употреба намалява разхода на гориво, като поддържа горивната система чиста от вредни отлагания. Предпазва горивната система от ръжда и корозия. Намалява вредните емисии...
6.00лв
Brand: STP Model: Зимна добавка за дизел
STP Зимна добавка-дизел с анти-гел:Намалява шума,Пушека и вредните емисииПести гориво, като поддържа чисти дюзитеПодходяща за всички дизелови автомобили, включително DI, IDI и common railЗа стандартен и био дизел..
13.50лв
Brand: STP Model: Добавка за бензин
Предлагаме на нашите клиенти една добавкакоято почиства инжекторите и горивната система. Намалява разхода на гориво. Разтваря налепи. Увеличава мощността. Изглажда неравномерната работа на празен ход. Намалява вредните емисии.Описание:– Почиства инжекторите и горивната система– Намалява разхода на г..
13.50лв
Brand: STP Model: Добавка за дизел
Предлагаме на всички една добавка, която поддържа чиста горивната система. Намалява разхода на гориво. Намалява пушенето и шума на двигателя. Подобрява студеното стартиране. Поддържа чисти инжекторите. Възстановява изгубената мощност и ускорение...
12.49лв
Brand: STP Model: Моторна течност за почистване на двигателя
Предлаганият от нас продукт спомага да се неутрализират вредните двигателни киселини, почиства вътрешността на двигателя и предотвратява замърсяването на новото масло, като отстранява налепите и утайките останали след източването на старото масло. Подходящ както за бензинови, така и за дизелови..
13.49лв
Brand: STP Model: Спрей за гуми
STP Спрей за възстановяване на спукани гуми 500 мл - запушва и напомпва спуканата гума и дава възможност за предвижване до най-близкото място за ремонт...
13.00лв
Brand: STP Model: STP Start-Stop
Добавка за старт-стоп бензинови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали ра..
13.49лв
Brand: STP Model: Добавка за бензин
Добавка за старт-стоп бензинови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали ра..
13.50лв
Brand: STP Model: STP Start Stop
Добавка за старт-стоп дизелови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали раз..
13.49лв
Показва 1 до 40 от 52 (2 страници)