Меню
Кошница

Автокозметика

Brand: Autodiag Model:
Светлоотразителен авариен конус. Подходящ за паркинги, гаражи, пътни ремонти...
16.99лв
Кит за поправка на спукани гуми Кит за поправка на спукани гуми
-20 %
Brand: Autodiag Model:
С този кит Вие успешно ще можете да поправите спукана гума за броени минути на сред пътя и да се приберете спокойно у дома си.Инструменти за спукани гуми. Нов помощник на пътя !За многократна употреба - До 5 ремонта!При дълъг път го сложете в багажника,за да сте спокойни !При инциденти на пътя ще сп..
19.99лв 24.99лв
Model: BAR-38914
Представяме ви едно практично репение за вашият проблем.Бърз и лесен за използване полиращ спрей. Предлага изключителна яркост и дълготрайна защита. Може да се използва върху всякакъв тип боя с изключение на матови бои. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Почистете повърхността, преди обработка. Разклатете..
13.00лв
Model: BAR-38913
 Полиращата паста " BARDAHI" Възстановява първоначалния блясък на покритието. Елиминира микро-драскотините. Дезоксидира повърхността на боята. Осигурява дълготрайна защита. НЕСЪВМЕСТИМА С МАТОВИ БОИ.НАЧИН НА УПОТРЕБА:Почистете и подсушете добре повърхостта, която ще обработвате. Разклатете опак..
22.00лв
Model: BAR-38919
Предлагаме ви едно бързо и в дълбочина почиства алуминиеви джанти. Възстановява първоначалният блясък. Да не се използва върху повредени или специални джанти (полиран алуминий или нелакирани джанти).Не използвайте върху джанти на мотоциклети и боядисани стремена.НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разклатете бу..
10.90лв
Model: BAR-38912
Предлагаме ви препарат за премахване на драскотини.Благодарение на превъзходна абразивна сила, продукта позволява постигането на бърз и оптимален резултат. Ефективно премахва драскотини, белези от наранявания и дефекти. Подсилената му формула помага да се намалят и по-дълбоки следи, които не изисква..
12.90лв
Model: BAR-2810
Предлагаме на вашето внимание спрей за вериги с научно създадена формула за смазване чрез проникване на всякакви видове вериги, включително и уплътнения.- Запазва мекотата и гъвкавостта на уплътнителните елементи.- Висока издържливост на различни температури.- Намалява триенето и износването.- Отблъ..
25.30лв
Model: BAR-38012
Предлагаме на вашето внимание ,един лесен за употреба и работа спрей.Изцяло предназначен за кожени тапицерии.Продуктът омекотява, почиства и подхранва кожената тапицерия. Защитава седалките на автомобила и повърхностите от петна и обезцветяване вследствие на излагане на слънце, всекидневна употреба ..
18.80лв
Model: Универсален почистващ
Пяната дава възможност за по-дълбоко почистване на повърхността и възстановяване на първоначалния цвят и външен вид. Почиства успешно както тапицерията на автомобилатака и килими, мокети, боядисани стени и плочки.Предлагаме ви един УНИВЕРСАЛЕН препарат, с много добро действие...
10.99лв
Model: Спрей за почистване
Висококачествен препарат за бързо и нежно почистване на дебитомери и ЕГР клапи в бензиновите и дизеловите двигатели. Почиства частите и подобрява старта на мотора и работата му на празен ход.При честа употреба намалява разхода на гориво и поддържа мощността на двигателя стабилна.Приложение: Демонтир..
9.99лв
Model: Ceramic 9H
Характеристика:Супер хидрофобно покритие от стъкло за предпазване и блясък на автомобилната боя 9HДейства като защитен бариерен слой върху повърхността на вашия автомобилЗащитете боята на автомобила си от стареене, избледняване, ерозия на слънчева светлина , киселинни дъждове, прах от индустрия..
39.99лв
Model: Fix It
Комплект за заличаване на драскотини, с който бързо и лесно да заличавате всякакъв вид повърхностни деформации (независимо от цвета на автомобила). Пастата е подходяща за автомобили, мотоциклети, скутери, яхти и др. Ефектът е видим веднага след завършването на процедурата.Характеристики на продукта:..
24.99лв
Почистващ гел за автомобили и офис техника Почистващ гел за автомобили и офис техника
-50 %
Brand: Autodiag Model: Cleaning Gel
Автомобилите и електронното оборудване често се задръстват с прах и боклуци. Почистването на труднодостъпните места често е трудно, дори невъзможно.Нашият гел за почистване е точно това, от което се нуждаете!Звучи странно, но всъщност е страхотен гел, който работи ефективно за премахване на замърсяв..
4.99лв 9.99лв
Brand: Autodiag Model: Wiper wizard
Това познато ли ви е? Факт 1: Старите ти чистачки се захабяват често. Твърде често купувате нови. Факт 2: След месец употреба стъклата се замазват. Факт 3: Видимостта се намалява, а това крие рискове и опасности на пътя. Факт 4: Харчите твърде много за поредни..
14.99лв
Model: Car-repair-window
Уникален продукт, който безпроблемно отстранява шупли на стъкло на автомобил.Характеристика:Кит за лепене на шупли на стъкло100% най-високо качествоВисока якост, прозраченНе позволява уголемяване на пукнатинатаСпестява много разходи и време за монтаж на ново стъклоЛесен за употреба..
14.99лв
Model: Fix it Pro
Коректор за драскотини Fix it Pro.Подходящ за всички цветове,нетоксичен,водоустойчив без мирис Описание на продукта: Желаете да върнете блясъка на своя автомобил само за 2 минути?!Маркер за драскотини Fix it Pro е уникален продукт за заличаване на драскотини по повърхността на автомоб..
9.99лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)