Меню
Кошница

Добавки за Бензин

Brand: Bardahl Model: BAR-1149
Препарат за бензин Bardahl BAR-1149 - 500 мл.Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина.Почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки.Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани.Спомага за абсорб..
36.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-2302
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Добавка към бензина за повишаване на октановото число с до 5 пункта (в зависимост от използвания бензин).За съвременни високонатоварени бензинови двигатели. Не съдържа олово. Не замърсява горивната система, буталата, клапаните, свещите.Особено подходяща за двигатели с висока степен на..
20.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-2372
Препаратът за почистване на бензинова сиситема 5 в 1 съдържа комплекс от многофункционални добавки, разработени чрез най-ново поколение технологии.Bardahl BAR-2372 поддържа Вашият двигател чист чрез прецизна обработка на всички чувствителни към запушване части на горивната система. Препарата&nb..
58.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1099
Добавката спира и предотвратява течове в радиатора, без да е небходимо да се сваля. С нея предпазвате от корозия, котлен камък, и ръжда. Bardahl BAR-1099 е устойчив на налягане, високи температури и вибрации, като подобряват циркулацията на флуида и предпазват двигателят от прегряване.Добавката не с..
17.90лв
Brand: Bardahl Model: Bar-1755
Bardahl Bar-1755 спира течовете в хидравличната система, омекотявайки гарнитурите и семерингите и ги раздува до 70%Почиства браздите. Спестява скъпи и в доста случаи неефективни ремонти на хидравличната система.Продуктът не е подходящ при пробив в тръбопроводите или металните корпуси на хидравл..
33.99лв
Brand: STP Model: STP Добавка за цялостно почистване
ОПИСАНИЕ НАПРОДУКТА:STP Ултра 5 в 1, нашата най-напредничава формула със STP WEARGUARD• Възстановява производителността; • Спира корозията; • Предотвратява трудното стартиране и колебанията на двигателя; • Намалява разхода на гориво; • Намалява триенето; • Усилва мощността;&..
34.99лв
Brand: STP Model: Бензинова добавка
Добавката която ви предлагаме:Повишава октановото число. Възстановява изгубената мощност и ускорение. Намалява шума на двигателя. Намалява разхода на гориво. Увеличава мощността на двигателя и спира прекъсванията. Чисти горивната камера. Предотвратява образуването на на..
13.99лв
Brand: STP Model: Зимна добавка за бензин
Предлагаме на нашите клиенти една добавка чиято редовната употреба намалява разхода на гориво, като поддържа горивната система чиста от вредни отлагания. Предпазва горивната система от ръжда и корозия. Намалява вредните емисии...
6.00лв
Brand: STP Model: Добавка за бензин
Предлагаме на нашите клиенти една добавкакоято почиства инжекторите и горивната система. Намалява разхода на гориво. Разтваря налепи. Увеличава мощността. Изглажда неравномерната работа на празен ход. Намалява вредните емисии.Описание:– Почиства инжекторите и горивната система– Намалява разхода на г..
13.50лв
Brand: STP Model: STP Start-Stop
Добавка за старт-стоп бензинови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали ра..
13.49лв
Brand: STP Model: Добавка за бензин
Добавка за старт-стоп бензинови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали ра..
13.50лв
Brand: STP Model: Добавка за бензин
Описание:Намалява разхода на гориво и вредните емисииПочиства и предпазва горивната системаВъзстановява изгубената мощност и ускорениеИзглажда работата на празен ходПодобрява студеното стартиранеНамалява шума на двигателяНамалява вредните емисииИнструкции: Изсипете цялата бутилка в пълен резерв..
29.99лв
Brand: STP Model: Добавка за масло
Предлагаме ви единпродукт който осигурява допълнителна защита срещу загряването на двигателя и позволява маслото да запази своите свойства за по-дълъг период...
16.50лв
Brand: STP Model: Добавка за бензин
Редовната употреба на тази предлагана от нас добавка намалява разхода на гориво, като поддържа горивната система чиста от вредни отлагания, ръжда и корозия. Намалява вредните емисии. Спомага за по-добрата работа на двигателя...
10.00лв
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)