Меню
Кошница

Професионална Диагностика

По данни в страната ни съществуват над 35 хиляди автосервиза. Голяма част от тях са оборудвани до най-малкия детайл и се отличават с безпределните си възможности и блестящата си работа. Най-добрите сервизи, на които се доверяваме при проблем, свързан с автомобила ни, се славят не само с качество и бързина, но и с професионалната си техника и устройства, благодарение на които всеки един казус може да бъде разрешен.

Професионалната автодиагностика за автомобили, когато е навременна, спестява на собствениците непредвидени главоболия и разходи на по-късен етап. За да бъде извършена максимално качествено е важно да бъдат избрани най-добрите устройства, които гарантират спокойствие на притежателите на коли.

Каква е разликата между професионална и любителска автодиагностика?

Статистиката сочи, че най-често клиентите купуват уреди за диагностика на автомобили от по-нисък или среден клас. Това са така наречените любителски автодиагностики, привличащи с цената си и своите функционалности. Други собственици на автомобили избират най-доброто сред най-доброто и инвестират в закупуването на професионални устройства, които обещават дълга и безкомпромисна служба в продължение на години наред. Като експерти в сферата, екипът ни отличи три от големите разлики между любителската и професионалната автодиагностика:

  • Функции и режими на работа – в онлайн магазина avtodiagnostika.bg ще откриете автодиагностика от всеки един клас, както за леки автомобили, така и за тежкотоварни. Това, което несъмнено ще направи впечатление и на вас, е по-широкият диапазон от функции и възможности на професионалните устройства;

  • Смарт технология – както любителските, така и професионалните диагностики се предлагат със смарт технология, следваща най-новите тенденции. Колкото по-професионално е устройството, толкова по-бърза и сензитивна е работата с него и интерфейса му;

  • Цена – напълно обективно цените на устройствата се променят в зависимост от техния клас. В по-бюджетните решения ще откриете уреди за любители, а по-скъпите такива, посредством цената си, оставят своя отпечатък за гаранция и надеждна работа по всяко време на деня.

Какви видове автодиагностика ще откриете в нашия сайт? 

В avtodiagnostika.bg предлагаме най-добрите продукти, които многократно са доказали своето качество в направените редица тестове. Благодарение на обратната връзка на клиентите ни, залагаме на най-търсените устройства с най-добро съотношение качество-цена. При нас ще намерите световноизвестни устройства, като Launch, Thinktool, Autel, Lexia, Elm327, Delphi и други. Голяма част от продуктите достигат до вас с дългогодишни или доживотни безплатни ъпдейти.

Как да изберем професионална автодиагностика за автомобили?

Ако сте се насочили към първокласните устройства за професионална употреба, е важно да обърнете внимание на наличните подробни описания под всеки един продукт. За да заложите на най-добрата автодиагностика за вас и автомобила ви, посъветвайте се с екипа на avtodiagnostika.bg – специалистите ни ще предоставят експертни съвети и компетентно мнение, свързани с вашето търсене.


Професионална автодиагностика Thinktool Lite с кодиране и включени 2г. ъпдейти Професионална автодиагностика Thinktool Lite с кодиране и включени 2г. ъпдейти
NEW -14 %
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Lite
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят.THINKTOOL LITE е една от първите диагн..
1,190.00лв 1,390.00лв
Професионална автодиагностика THINKTOOL Reader 7 с Безплатни Доживотни ъпдейти Професионална автодиагностика THINKTOOL Reader 7 с Безплатни Доживотни ъпдейти
NEW -25 %
Brand: Thinkcar Model: Thinktool reader 7
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL Reader 7, част от тази серия, е..
599.90лв 799.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL е първата диагностична с..
1,790.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Max
АУТОДИАГ ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL MAX е най-мощният модуле..
6,990.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Master X
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL MASTER X е най-новата ди..
4,690.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Master 2
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL MASTER 2 е най-новата ди..
3,490.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Reader HD
Иновативното модулно устройство THINKTOOL Reader HD е един от най-популярните инструменти, създадени за диагностика на тежкотоварни автомобили. Продуктът е от серията ThinkCar, добре позната на клиентите ни с първите в света автодиагностични устройства „all in one“, на които Аутодиаг ЕООД е оторизир..
1,990.00лв
Професионална авто диагностика Launch ThinkDiag - наследника на X431 EasyDiag Професионална авто диагностика Launch ThinkDiag - наследника на X431 EasyDiag
-35 %
Brand: Launch Model: Thinkdiag
Най-новата професионална автодиагностика Launch ThinkDiag , която е наследника на X431 EasyDiag Представяме най-новия Launch ThinkDiag за Android с пълен пакет софтуер от Launch X431 Pro3SСлед всички спрени от производство EasyDiag 2.0 / 3.0, iDiag, Golo, CarCare и MDiag от Launch решиха да см..
650.00лв 999.99лв
Brand: Launch Model: CRP123X
Важна информация LAUNCH, е Лидер в автодиагностичното оборудване за автомобили и тежкотоварни. Осигуряват надежден сервиз и дистрибутират продуктите си в цял свят. Продукта, който предлагаме е 100% оригинален и се регистрира в официалния сайт на Launch. Ако имате каквито и да е проблем с ре..
599.99лв
Професионална диагностика LAUNCH CRP909X + безплатни ъпдейти Професионална диагностика LAUNCH CRP909X + безплатни ъпдейти
-20 %
Brand: Launch Model: LAUNCH CRP909X
Важна информация1. Продукта, който предлагаме е 100% оригинален и се регистрира в официалния сайт на Launch. Ако имате каквито и да е проблем с регистрацията, активацията или ъпдейтите на продукта, можете да се обърнете към нас за съдействие.2. Диагностиката LAUNCH CRP909X се предлага с 1 годин..
1,199.99лв 1,499.99лв
Професионална диагностика LAUNCH X431 Pro S Mini 3.0  + безплатни ъпдейти Професионална диагностика LAUNCH X431 Pro S Mini 3.0  + безплатни ъпдейти
-20 %
Brand: Launch Model: Launch X431 ProS Mini
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТА, КОЙТО ПРЕДЛАГАМЕ Е 100% ОРИГИНАЛЕН И СЕ РЕГИСТРИРА В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА LAUNCH. АКО ИМАТЕ КАКВИТО И ДА Е ПРОБЛЕМ С РЕГИСТРАЦИЯТА, АКТИВАЦИЯТА ИЛИ ЪПДЕЙТИТЕ НА ПРОДУКТА, МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ НАС ЗА СЪДЕЙСТВИЕ. ДИАГНОСТИКАТА LAUNCH PROS Mini СЕ ПРЕД..
1,999.99лв 2,499.99лв
Авто диагностика Autel MaxiCOM MK908P диагностика на всички системи + ECU Coding + J2534 ECU Авто диагностика Autel MaxiCOM MK908P диагностика на всички системи + ECU Coding + J2534 ECU
-13 %
Brand: Autel Model: MK908P
Autel MaxiCOM MK908P Full System Diagnostic Tool with ECU Coding and J2534 ECU Programming Update of MS908PАвто диагностика Autel MaxiCOM MK908P диагностика на всички системи + ECU Coding + J2534 ECU Programming PK MaxiSys Pro Elite MS908P Многоезична версияОписание:Тестер за авто дигностика Autel M..
6,990.00лв 7,990.00лв
Autel MaxiCom MK808TS - Професионална авто диагностика с пълен пакет софтуер Autel MaxiCom MK808TS - Професионална авто диагностика с пълен пакет софтуер
-32 %
Brand: Autel Model: MK808TS
AUTEL вече в  България с Аутодиаг ЕООД - официален вносител AUTEL е световен лидер в Професионалното Диагностичното оборудване и TPMS сензорите.Най-новото допълнение към линията MaxiCom от високо усъвършенствани инструменти за интелигентна диагностика, се основава на бързата и интуитивна операц..
1,690.00лв 2,499.00лв
Професионална авто диагностика Autel AP200 Професионална авто диагностика Autel AP200
-43 %
Brand: Autel Model: AP200
AUTEL вече в  България с Аутодиаг ЕООД - официален вносител!AUTEL е световен лидер в Професионалното Диагностичното оборудване и TPMS сензорите.   Autel AP200 е ново поколение диагностичен интерфейс поддържащ огромна част от функциите и възможностите на LAUNCH!MaxiCom Autel MaxiAP AP200 ..
199.99лв 349.99лв
Brand: Launch Model: X431 Pro3
Ултра компактен по размери - Launch X431 EasyDiag 2.0 + 7" ТАБЛЕТ с пълна функционалност на големия - X431 Pro3 Най-новата версия на софтуера от Май 2020. Пълният пакет - 7.20 гигабайта + фукнция за корекция на километриLaunch Easydiag е един от най-иновативните тестери за автомобилна диагности..
930.00лв
Автодиагностика Launch 7001 CReader, OiL Reset+Безплатни Доживотни ъпдейти Автодиагностика Launch 7001 CReader, OiL Reset+Безплатни Доживотни ъпдейти
NEW -13 %
Brand: Launch Model: Creader-7001
Launch CReader 7001 е универсална диагностика с цветен дисплей. Поддържа чрез OBDII/EOBD четене и триене на грешки, данни в реално време, разпознаване по VIN и ресет на масло. Диагностиката Launch 7001 обхваща автомобилите от 1996 до днешни дни Благодарение на цветния дисплей и здравеите бутони с ..
349.99лв 399.99лв
Авто диагностика LAUNCH 3001 Creader Авто диагностика LAUNCH 3001 Creader
-33 %
Brand: Launch Model: Creader 3001
Универсална диагностична апаратура Launch Creader 3001 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няколко автомобила. - Уреда се захранва автономно директно от диагностичния куплунг на автомобила. - Големият дисплей с подсветка улеснява рабо..
79.99лв 119.99лв
Професионална авто диагностика, тестер на акумулатор, KONNWEI KW681+доживотни ъпдейти Професионална авто диагностика, тестер на акумулатор, KONNWEI KW681+доживотни ъпдейти
NEW -25 %
Model: KW681
Универсална диагностична апаратура KONNWEI KW681 Автодиагностика и тестер за акумулатор 2v1, 6 и 12VУреда тества, батерията, алтернатора и стартера, без да е необходимо да сваляте и разглабяте. Подходящ за всички типове акумулатори: Обслужвами, AGM flat plate, AGM spiral and gelСтанда..
149.99лв 199.99лв
Професионална авто диагностика KONNWEI KW310 Професионална авто диагностика KONNWEI KW310
-38 %
Model: KONNWEI KW310
Универсална диагностична апаратура KONNWEI KW310 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няколко автомобила. - Уреда се захранва автономно директно от диагностичния куплунг на автомобила. - Големият дисплей с подсветка улеснява работ..
49.99лв 79.99лв
Brand: Autel Model: AL319
Универсална диагностична апаратура Autel Autolink 319 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няколко автомобила. - Уреда се захранва автономно директно от диагностичния куплунг на автомобила. - Големият дисплей с подсветка улеснява рабо..
89.99лв
Brand: Autodiag Model:
Най-нов модел 2020г. с релета-NECНай-високо Качество на модула без аналог и конкуренция!Версията на софтуера е най-новата и стабилна 2016 ReleaseПредлагат се МНОГО устройства, но качествените са под 5%Всички интерфейсни модули са сертифицирани и са с 1 година гаранция.Сканирани модули:- Двигател- За..
169.99лв
Launch X431 PRO с ОТКЛЮЧЕН пълен пакет софтуер от X431 Pro3 Launch X431 PRO с ОТКЛЮЧЕН пълен пакет софтуер от X431 Pro3
-14 %
Brand: Launch Model: Carcare
Най-новият и ултра компактен по размери - Launch X431 PRO с пълна функционалност на големия - X431 Pro3. Най-новата версия на софтуера. Пълният пакет - 7.80 гигабайта + фукнция за корекция на километражТова е един от най-иновативните тестери за автомобилна диагностика в момента. Електроника съб..
599.99лв 699.99лв
OPCOM V1.99 OBD2 OP-Com CAN-BUS Interface For OPEL Firmware V1.99 OP COM With PIC18F458 Chip OPCOM V1.99 OBD2 OP-Com CAN-BUS Interface For OPEL Firmware V1.99 OP COM With PIC18F458 Chip
-14 %
Brand: Autodiag Model:
OP-COM V1.99 за диагностика на Opel/VauxhallЗа моделите от 1990 до 2018 година (като цяло поддържа и по-новите) Чрез този продукт, може да направите компютърна автодиагностика на всеки един OPEL базиран модел. Поддържат се почти всички контролни модули, които управляват различни неща в куп..
59.99лв 69.99лв
Kабел за диагностика за БМВ BMW Enet, съвместим с INPA, BMW Rheingold ISTA-D, BMW E-SYS, ISIS Kабел за диагностика за БМВ BMW Enet, съвместим с INPA, BMW Rheingold ISTA-D, BMW E-SYS, ISIS
NEW -20 %
Model: BMW Enet
BMW Ethernet кабел за авто диагностика на дилърско ниво, подходящ освен за старите Е, така и за новите F и G серии.Функции:Подходящ за прочитане и изтриване на кодове за грешки.Следене на живи данни в реално време.Стартиране на изпълнителни механизмиНулиране на сервизни интервалиАдаптацииКодиранеПро..
39.99лв 49.99лв
Kабел за диагностика за БМВ BMW INPA K + DCAN -  FT232RL Chip Kабел за диагностика за БМВ BMW INPA K + DCAN -  FT232RL Chip
-25 %
Brand: Autodiag Model: Inpa
Интерфейс USB OBD2 за BMW диагностика - INPA/Ediabas - K+DCAN позволява пълна диагностика на автомоbили БМВ от 1998 до 2008 година (всички функции са като интерфейса OMNITEC). INPA K + DCAN е изграден в две линии K и DKAN.USB интерфейс за BMW INPA K + DCAN CABLE USB Интерфейсът БМВ ИНПА K ..
59.99лв 79.99лв
Brand: Autodiag Model:
VAG COM кабела е подходящ за диагностика и кодиране на автомобили от ВАГ групата - VW, Audi, Seat и Skoda от 1990 до 2004г.Позволява да се прочитат и изтриват кодове за грешки, данни, задействане на изпълнителни механизми, сервизни интервали, адаптации, кодиране и др.Дължина на Ваг ком кабела -..
24.99лв
VAG COM VCDS HEX+CAN, версия 219 - Най-нова версия! VAG COM VCDS HEX+CAN, версия 219 - Най-нова версия!
-17 %
Brand: Autodiag Model:
Съвместим интерфейсен ВАГ кабел работещ с последната версия на програматa VCDS (VAG-COM) 219ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОДУКТ С НОВ FIRMWARE 219, НЯМА НИЩО ОБЩО С КИТАЙСКИ ФАЛШИВИ КАБЕЛИ, КАКТО И С ДРУГИ КРАКНАТИ ВЕРСИИ!С помощта на HEX-USB-CAN за VCDS 219 (VAG-COM) могат да се прочитат и изтриват кодове за гре..
99.99лв 119.99лв
Brand: Autodiag Model:
Бмв скенер 1.4Интерфейс за диагностика на БМВ автомобили, BMW Scanner V1.4, с множество функции.Поддържат се следните модели: E38 (7') E39 (5') E46 (3') E53 (X5) E83 (X3) E85 (Z4)Работи с всички налични контролери в автомобила.Основни възможности (в зависимост от контролера) са: прочитане, изтриване..
49.99лв
Brand: Autodiag Model:
Бмв скенер 2.1Интерфейс за диагностика на БМВ автомобили, BMW Scanner V2.1, с множество функции. Поддържат се следните модели: E60/E61(5') E63/E64(6') E65/E66(7') E87(1') E90/E91(3')Работи с всички налични контролери в автомобила. Основни възможности (в зависимост от контролера) са: прочит..
169.99лв
Brand: Autodiag Model:
Диагностичен интерфейс за всички Тойота Автомобили 1996 - 2016Пълно работещо дълго и късо кодиране, Пълен AUTO SCAN, показва всички грешки и е пълната версия   - С помощта на този Windows базиран софтуер един компютър се превръща в мощен диагностичен инструмент, незаменим помощник за всеки..
79.99лв
Model: Can Clip
Тестера обхваща поълната гама леки автомобили Renault, Dacia и Samsung.Мултиплексор модел: RTL2002.Автодиагностика на вътрешно фирмено (дилърско) ниво Renault CAN Clip.Поддържа всички модели на Renault и Dacia. С изключение на New Kangoo (XFK) и Trafic III PH2 (X82) от 2021гМоже да се идентифицират ..
389.99лв
Digiprog 3 v4.94 диагностика за корекция на километрите - пълен комплект Digiprog 3 v4.94 диагностика за корекция на километрите - пълен комплект
-17 %
Brand: Autodiag Model:
Универсален уред за промяна на километража на автомобила. Поддържа работа с голям брой автомобили по OBD2 диагностичния порт, а за останалите разполага със съответните адаптери и конектори. Управлява се посредством голям, удобен тъчскрийн и предлага подробно меню с ясни инструкции за работа. Ко..
499.99лв 599.99лв
Brand: Autodiag Model:
Лексия 3  FULL CHIP 921815C с ъпдейтнат фърмуер работещи на ВСИЧКИ Пежо/Ситроен автомобили.Последния софтуер - V7.83Скенера чете и трие грешки отключва функции на дилърско ниво, както и да изключва (датчици за гумите , дълги къси скорости, дневни светлени обучава части) и др.Автоматично разпозн..
199.99лв
Brand: Launch Model: Easydiag 2.0 X431 Pro3
Най-новата версия на софтуера!Пълният пакет - 7.20 гигабайта + фукнция за корекция на километриУлтра компактен по размери - Launch X431 EasyDiag 2.0 с пълна функционалност на големия - X431 Pro3.Launch Easydiag е един от най-иновативните тестери за автомобилна диагностика в момента. Електроника събр..
999.99лв
Brand: Launch Model: Easydiag 2.0
ПЪЛЕН ПАКЕТ ПОСЛЕДЕН СОФТУЕР С 1 ГОДИНА БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН ЪПДЕЙТИ  Ултра компактен по размери - Launch X431 EasyDiag 2.0 с пълна функционалност на големия - X431 Pro3.Launch Easydiag е един от най-иновативните тестери за автомобилна диагностика в момента. Електроника събрана в размери 5х4см..
999.99лв
Model: Icom Next
BMW ICOM NEXT  - Подходяща за авсички автомобили на марките BMW, MINI, ROLLS ROYCEПоследна версия подържа LAN 1Gbit/s и WIFI връзка между устройството и лаптопа. Най-високо качеството на изработка!Обявената цена включва:Дилърска диагностика ICOM NEXT WIFI + LAN кабел 5м + Инсталиран Софтуер IST..
700.00лв
Launch X431 Адаптер за Тежкотоварни с пълен пакет софтуер + комплект кабели и куфар Launch X431 Адаптер за Тежкотоварни с пълен пакет софтуер + комплект кабели и куфар
-20 %
Brand: Autodiag Model:
LAUNCH X431 HD Heavy Duty Adapter Box HD Module Truck Diagnostic Adapter for X431 V+/PRO 3/PAD II Моделът за диагностика на тежкотоварни HD-камиони X-431 работи съвместно с X431 V + (PRO 3) / PAD II, обърнете устройството си към скенер за тежък режим на работа. Характеристики на модела за ..
1,990.00лв 2,490.00лв
Brand: Autodiag Model: Star-C4
Mercedes-Benz Star Diagnosis (MB Star) е диагностична система на вътрешно фирмено ниво, включващ диагностика, сервизна информация, каталог на частите и др. за всички леки автомобили, микробуси, камиони и автобуси производство на Mercedes Benz, включително Smart, Maybach, индустриални двигатели и маш..
1,800.00лв
Brand: Autel Model: Autel-Connector box
Комплект 11 броя преходници за Autel + Куфар. Съвместим с всички автодиагностики на Аутел Съдържание на комплекта: Мерцедес 38 пина Мерцедес 14 пина БМВ 20 пина ВАГ 2x2 пина Фиат 3 пина Мазда 17 пина Тойота/Лексус 22 пина Нисан 14 пина Митсубиши/Хюндах 12 пина Киа 20 пина PSA21 година..
349.99лв
Brand: Launch Model: Launch HD Adapter
Адаптер за тежкотоварни за автодиагностика Launch 12V to 24V  Адаптера е подходящ и за автомобилиНаправете Launch адаптера си диагностика и за тежкотоварни с помоща на този адаптер..
199.99лв
Показва 1 до 40 от 42 (2 страници)