Меню
Кошница

Дистанционна Автодиагностика

Какво е Дистанционна Автодиагностика?

Случвало ли ви се е да притежавате сервиз и да се сблъскате с проблем, който би отнел изключително много време, за да се разреши? Нашата компания е намерила иновативно решение за Вас.

Дистанционната автодиагностика е отлична възможност за сервизите, които срещат технически заруднения с дадена операция при използване на автодиагностична апаратура.

Какви са ползите от Дистанционна Автодиагностика?

Ползите от дистанционната автодиагностика са бързото решаване на проблема, без допълнителна загуба на време и разходи за посещение на място на специалист в областта на автодиагностиката. Същевременно с това, ще обогатите знанията си и вашите клиенти ще бъдат удовлетворени.

Как да разберем, че се нуждаем от автодиагностика?

Срещайки затуднение с дадена операция, поставяме на изпитание търпението на клиента и губим собственото си време. Помощта на нашите експерти ще ви спести време и нерви, както и разочаровани клиенти, които биха се насочили към друг сервиз.

Обадете се сега за консултация

+359 895 353 030

Защо да се доверите на нас?

Нашите експерти са специалисти по автоелектроника от повече от 10 години и владеене на 4 езика – български, английски, руски и турски. Притежават Class 4 лиценз от „Bachelor of Science FH Automotive Electronics“ и магистратура от факултет по автоелектроника в Немският университет "Westsachsische Hochschule Zwickau" Експертите по автоелектроника дистанционно ще се запознаят с проблема, след което своевремнно ще ви насочат към правилното решение за отстраняване на проблема.

Запази час за дистанционна автодиагностика

Попълнете формата по-долу за да запазите час за дистанционна автодиагностика. Наш специалист ще се свърже с вас за уточняване на детайли.

Запази Час

Обадете се сега за консултация

+359 895 353 030