Меню
Кошница

Безплатна демонстрация на диагностична апаратура

На каква апаратура мога да заявя демонстрация?

Можете да заявите безплатна демонстрация на апаратурата на водещите производители на автодиагностика и програматори ThinkCar, Launch и DFB Technology на които сме оторизиран дилър за България .

Обадете се сега за консултация

+359 895 353 030

Какво представлява демонстрацията?

Ще можете да тествате на ваш автомобил или машина и да демонстрираме функциите на апаратурата, която предлагаме.

Какви теми ще бъдат засегнати в демонстрацията?

Ще ви покажем пълните функции на диагностичната апаратура, както и на програматорите. Заявявайки демонстрация, вие ще се запознаете с апаратурата и ще имате възможност да работите с нея, както и да получите отговори на въпросите ви от нашите специалисти, които са експерти са специалисти по автоелектроника от повече от 10 години и владеене на 4 езика – български, английски, руски и турски. Притежават Class 4 лиценз от „Bachelor of Science FH Automotive Electronics“ и магистратура от факултет по автоелектроника в Немският университет "Westsachsische Hochschule Zwickau"

Защо да заявя безплатна демонстрация?

Демонстрацията ще помогне заедно да изберем най-подходящият за вас уред. След като приключи демонстрацията, ще можете да вземете вярното решение за покупка на апаратурата, която сме ви показали. По този начин спестявате риск от покупка на апаратура, която не би ви вършила работа или не е подходяща за вас.

Запази час за безплатна демонстрация на диагностична апаратура

Попълнете формата по-долу за да запазите час. Наш специалист ще се свърже с вас за уточняване на детайли.

Запази Час

Обадете се сега за консултация

+359 895 353 030