Меню
Кошница

Диагностика за Коли

Ако не обичате изненадите и предвиждате опасностите преди те да са се превърнали във факт, със сигурност сте горд собственик на уред за диагностика на кола или най-малкото – обмисляте закупуването на такъв. Благодарение на устройствата, които можете да откриете на пазара, е съвсем лесно да следите състоянието на колата си във всеки един момент и да вземете необходимите мерки тогава, когато откриете неизправност.

Уредите за диагностика представляват иновативни технологии, които могат да отчетат всяка една от най-често срещаните грешки в реално време, да ги изчистят и така да ви спестят последващи разходи. Работата с тях е лесна, бърза и надеждна.

Какъв уред за автодиагностика ни е необходим?

Можем да изберем между различни устройства в зависимост от това за какво ще бъдат използвани и какви са очакванията от употребата им. В сайта avtodiagnostika.bg ще намерите богато разнообразие от продукти:

Предлагаме на вниманието ви стандартни и нестандартни решения, всяко едно от които надгражда предходното с нова функционалност и по-лесен за работа интерфейс. Ако се колебаете в избора си, консултирайте се с екипа ни, който е на разположение да ви съдейства.

Професионална или любителска автодиагностика да изберете?

Устройството, което ще закупите, трябва да бъде съобразено с вашите изисквания и функционалностите, които държите то да притежава. И любителските, и професионалните диагностики предлагат откриване на най-често срещаните грешки, но се отличават по своята гаранция и допълнителни възможности за работа. Съветът ни е да изберете устройство от среден или по-висок клас, за да бъдете сигурни, че когато се нуждаете от него, то ще ви служи възможно най-добре.

Как се прави компютърна автодиагностика?

Диагностиката на автомобила се извършва посредством софтуер и кабел, а качествените авто диагностични уреди работят почти сами – от вас е нужно да отделите няколко минути от времето си и да следвате стъпките за работа, описани в приложението към продукта. Базовите знания за устройството на колата няма да си ви никак излишни, ако държите да анализирате в детайли проблема и да го обвържете с причините за появата му.

В онлайн магазина ни можете да откриете устройства за автодиагностика, съвместими с всички марки автомобили, произведени след 1996 година. Сред тях са едни от най-известните марки, като Launch, Thinktool, Autel, Lexia, Elm327, Delphi и други.


Универсална авто диагностика за смартфон ELM327-Bluetooth, Interface V2.1 Универсална авто диагностика за смартфон ELM327-Bluetooth, Interface V2.1
-25 %
Brand: Autodiag Model: ELM327
УСТРОЙСТВО ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ ЕЛМ327 - ЧЕТЕ И ТРИЕ ГРЕШКИПОДХОДЯЩО ЗА КОМПЮТРИ, ANDROID И SYMBIAN ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ.С този тестер вече няма да могат да Ви лъжат по сервизите. Може да спестите много излишни пари за диагностика и ненужна смяна на здрави датчици, модули и други компонен..
14.99лв 19.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool reader 7
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Вече и на Български!!!THINKTOOL Reader 7, част от тази серия, е един от най-популярните продукти, използвани от автосервизи и техници. У..
599.90лв
Професионална автодиагностика Thinktool Lite на български с кодиране и включени 2г. ъпдейти, 28 ресет функции, FCA+подарък 2 часа обучение Професионална автодиагностика Thinktool Lite на български с кодиране и включени 2г. ъпдейти, 28 ресет функции, FCA+подарък 2 часа обучение
Hot БОНУС - БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Lite
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Вече и на Български!!!При закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо:Стартиране и функционал..
1,290.00лв
Професионална автодиагностика Topdon AD900 BT, кодиране, 28 ресет функции, 2г. безплатни ъпдейти, безплатно обучение Професионална автодиагностика Topdon AD900 BT, кодиране, 28 ресет функции, 2г. безплатни ъпдейти, безплатно обучение
NEW -21 %
Brand: TOPDON Model: AD900BT
TOPDON AD900 BT е специално създадена както за любителите механици, така и за хората които имат автосервизи и автокъщи. Поддържа всички OBD II Функционалности, диагностика на всички модули и системи на над 130 марки автомобили, както и 28 ресет функции, Кодиране, пресонализации, отключване на скрити..
1,099.99лв 1,390.00лв
Професионална автодиагностика TOPDON ArtiDiag 800BT с 28 ресета и безплатни доживотни ъпдейти Професионална автодиагностика TOPDON ArtiDiag 800BT с 28 ресета и безплатни доживотни ъпдейти
-17 %
Brand: TOPDON Model: ArtiDiag 800BT
TOPDON ArtiDiag 800BT е специално създадена както за любителите механици, така и за хората които имат автосервизи и автокъщи.Поддържа всичко OBD II Функционалности, диагностика на всички модули и системи на над 96 марки автомобили, както и 28 ресет функции, Автоматично разпознаване на VIN и др.Филос..
899.99лв 1,090.00лв
Автодиагностика TOPDON ArtiLink600 с 3 ресет функции и включени доживотни ъпдейти Автодиагностика TOPDON ArtiLink600 с 3 ресет функции и включени доживотни ъпдейти
-31 %
Brand: TOPDON Model: ArtiLink600
Уреда за диагностика ArtiLink600 е подобрена версия на ArtiLink500. При него вече е възможно прочитането на ABS и SRS модула. Устройството поддържа 42 марки превозни средства и има вградени колонки и 3.5 инчов цветен LCD дисплей. Функции: Позволява четене и триене на записани грешки в контролерите..
239.99лв 349.99лв
Професионална диагностика LAUNCH CRP123X + доживотни безплатни ъпдейти Професионална диагностика LAUNCH CRP123X + доживотни безплатни ъпдейти
-35 %
Brand: Launch Model: CRP123X
Важна информация LAUNCH, е Лидер в автодиагностичното оборудване за автомобили и тежкотоварни. Осигуряват надежден сервиз и дистрибутират продуктите си в цял свят. Продукта, който предлагаме е 100% оригинален и се регистрира в официалния сайт на Launch. Ако имате каквито и да е проблем с ре..
389.99лв 599.99лв
Brand: Autodiag Model:
Универсален интерфейс за компютърна автомобилна диагностика с вграден мулти-протоколен интерпретатор ELM327 IOSБезжична WiFi връзка с компютър, смартфон или таблет.Висока скорост на обмен. Напълно работоспособен модел.Този модел е подходящ за използване с Apple iPhone/iPad/iPod/Androi..
34.99лв
Професионална автодиагностика Topscan PRO с Български език, програмиране на ключове, 13 ресет функции и доживотна диагностика на всички системи Професионална автодиагностика Topscan PRO с Български език, програмиране на ключове, 13 ресет функции и доживотна диагностика на всички системи
NEW -40 %
Brand: TOPDON Model: Topscan Pro
Topscan PRO, е едно от най-популярните устройства за автодиагностика, използвани от автосервизи и техници. TopScan PRO е инструмент с джобен размер, който превръща телефона ви в професионална автодиагностика, която е навсякъде с вас, превъзхождаща всички базови диагностични скенери на пазара.Вече с..
149.99лв 249.99лв
Професионална автодиагностика MUCAR BT200 PRO, 15 ресет функции и доживотна диагностика на всички системи Професионална автодиагностика MUCAR BT200 PRO, 15 ресет функции и доживотна диагностика на всички системи
NEW -12 %
Brand: Mucar Model: Mucar-BT200PRO
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. MUCAR BT200PRO, е едно от най-популярните устройства за автодиагностика, използвани от автосервизи и техници. Всички функционалности ..
149.99лв 169.99лв
Brand: Launch Model: Creader-7001
Launch CReader 7001 е универсална диагностика с цветен дисплей. Поддържа чрез OBDII/EOBD четене и триене на грешки, данни в реално време, разпознаване по VIN и ресет на масло. Диагностиката Launch 7001 обхваща автомобилите от 1996 до днешни дни Благодарение на цветния дисплей и здравеите бутони с ..
349.99лв
Авто диагностика LAUNCH 3001 Creader Авто диагностика LAUNCH 3001 Creader
-25 %
Brand: Launch Model: Creader 3001
Универсална диагностична апаратура Launch Creader 3001 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няколко автомобила. - Уреда се захранва автономно директно от диагностичния куплунг на автомобила. - Големият дисплей с подсветка улеснява рабо..
59.99лв 79.99лв
Brand: Konnwei Model: KW681
Универсална диагностична апаратура KONNWEI KW681 Автодиагностика и тестер за акумулатор 2v1, 6 и 12VУреда тества, батерията, алтернатора и стартера, без да е необходимо да сваляте и разглабяте. Подходящ за всички типове акумулатори: Обслужвами, AGM flat plate, AGM spiral and gelСтанда..
149.99лв
Автодиагностика TOPDON ArtiLink500 с включени доживотни ъпдейти Автодиагностика TOPDON ArtiLink500 с включени доживотни ъпдейти
-20 %
Brand: TOPDON Model: AL500
Универсална диагностична апаратура TOPDON ArtiLink500 с доживотни ъпдейти Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няколко автомобила. - Уреда се захранва автономно директно от диагностичния куплунг на автомобила. - Големият дисплей с подсветка улеснява раб..
79.99лв 99.99лв
Професионална авто диагностика KONNWEI KW310 Професионална авто диагностика KONNWEI KW310
-17 %
Brand: Konnwei Model: KONNWEI KW310
Универсална диагностична апаратура KONNWEI KW310 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няколко автомобила. - Уреда се захранва автономно директно от диагностичния куплунг на автомобила. - Големият дисплей с подсветка улеснява работ..
49.99лв 59.99лв
Brand: Autel Model: AL319
Универсална диагностична апаратура Autel Autolink 319 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няколко автомобила. - Уреда се захранва автономно директно от диагностичния куплунг на автомобила. - Големият дисплей с подсветка улеснява рабо..
129.99лв
Диагностика за мотори Topscan Moto Диагностика за мотори Topscan Moto
NEW -17 %
Brand: TOPDON Model: Topscan-Moto
Topdon TopScan Moto революционизира мотоциклетното изживяване, давайки мощни диагностични възможности в дланта на ръката ви. Превърнете своя смартфон в инструмент за прецизна диагностика за мотоциклети, независимо дали сте запален моторист, опитен ентусиаст, „Направи си сам“ или професионален механ..
249.99лв 299.99лв
Brand: Autodiag Model: OP COM
OP-COM V1.99 за диагностика на Opel/VauxhallЗа моделите от 1990 до 2018 година (като цяло поддържа и по-новите) Чрез този продукт, може да направите компютърна автодиагностика на всеки един OPEL базиран модел. Поддържат се почти всички контролни модули, които управляват различни неща в куп..
59.99лв
Brand: Autodiag Model: BMW Enet
BMW Ethernet кабел за авто диагностика на дилърско ниво, подходящ освен за старите Е, така и за новите F и G серии.Функции:Подходящ за прочитане и изтриване на кодове за грешки.Следене на живи данни в реално време.Стартиране на изпълнителни механизмиНулиране на сервизни интервалиАдаптацииКодиранеПро..
39.99лв
Brand: Autodiag Model: Inpa
Интерфейс USB OBD2 за BMW диагностика - INPA/Ediabas - K+DCAN позволява пълна диагностика на автомоbили БМВ от 1998 до 2008 година (всички функции са като интерфейса OMNITEC). INPA K + DCAN е изграден в две линии K и DKAN.USB интерфейс за BMW INPA K + DCAN CABLE USB Интерфейсът БМВ ИНПА K ..
59.99лв
Brand: Autodiag Model:
VAG COM кабела е подходящ за диагностика и кодиране на автомобили от ВАГ групата - VW, Audi, Seat и Skoda от 1990 до 2004г.Позволява да се прочитат и изтриват кодове за грешки, данни, задействане на изпълнителни механизми, сервизни интервали, адаптации, кодиране и др.Дължина на Ваг ком кабела -..
24.99лв
Brand: Autodiag Model: VAG-COM-VCDS
Съвместим интерфейсен ВАГ кабел работещ с последната версия на програматa VCDS (VAG-COM) 2210 ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОДУКТ С НОВ FIRMWARE 2210 , НЯМА НИЩО ОБЩО С КИТАЙСКИ ФАЛШИВИ КАБЕЛИ, КАКТО И С ДРУГИ КРАКНАТИ ВЕРСИИ!С помощта на HEX-USB-CAN за VCDS 2210 (VAG-COM) могат да се прочитат и из..
99.99лв
Brand: Autodiag Model:
Бмв скенер 1.4Интерфейс за диагностика на БМВ автомобили, BMW Scanner V1.4, с множество функции.Поддържат се следните модели: E38 (7') E39 (5') E46 (3') E53 (X5) E83 (X3) E85 (Z4)Работи с всички налични контролери в автомобила.Основни възможности (в зависимост от контролера) са: прочитане, изтриване..
49.99лв
Brand: Autodiag Model:
Диагностичен интерфейс за всички Тойота Автомобили 1996 - 2016Пълно работещо дълго и късо кодиране, Пълен AUTO SCAN, показва всички грешки и е пълната версия   - С помощта на този Windows базиран софтуер един компютър се превръща в мощен диагностичен инструмент, незаменим помощник за всеки..
89.99лв
Brand: Autodiag Model: NITRO OBD Petrol
Устройство за чип тунинг на бензинови колиNitroOBD2 открива скритата мощност на вашата кола. - До 35% повече мощност - До 25% повече въртящ моментNitroOBD2 Chip Tuning Box работи на базата на OBD2 протоколи. Nitro OBD2 е лесен за инсталиране - просто го включете в OBD2 конектора на автомоб..
24.99лв
Brand: Autodiag Model: NITRO OBD II DIESEL
Устройство за чип тунинг на дизелови автомобилиNitroOBD2 открива скритата мощност на вашата кола. - До 35% повече мощност - До 25% повече въртящ моментЧип тунинг OBD2Описание :NitroOBD2 Chip Tuning Box работи на базата на OBD2 протоколи. Nitro OBD2 е лесен за инсталиране - просто го включе..
24.99лв
Brand: Autodiag Model: ECO OBD II - PETROL
Устройство за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономиядо 15% икономия на гориво      EcoOBD2 е устройство, лесно за инсталиране, което намалява разхода на гориво и вредните емисии изхвърляни в атмосферата. Просто го включете в конектора OBD2 на автомобила (..
24.99лв
Brand: Autodiag Model: ECO OBD II DIESEL
Устройство за икономия на гориво OBD II за дизелови автомобили - 15% икономияУстройство за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономиядо 15% икономия на горивоОписание :EcoOBD2 е устройство, лесно за инсталиране, което намалява разхода на гориво и вредните емисии изхвърляни в атм..
24.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinkeasy Battery Test Clip
THINKEASY Bluetooth е най-новият тестер за батерии на пазара. Уреда е проектиран с блутут технология 5.0., която осигурява бърз и надежден трансфер между тестера и вашето андроид или Iphone устройство, като консумацията е сведена почти до 0 в сравнение с другите тестери на пазара. Тестера за акумула..
299.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinkcar-extend-cable
Висококачествен удължителен кабел Thinkdiag с дължина 60см с медни нишки за бърза и стабилна комуникация. Устойчив на дърпане, усукване и прегъване. Предпазва пиновете и е подходящ за труднодостъпни места Подходящ при свързване на всякакъв тип OBD II букси.Разгледайте и други моделикабели за авто..
79.99лв
Показва 1 до 30 от 30 (1 страници)