Меню
Кошница

Покривало за Кола

Brand: Autodiag Model: Калъф за резервна гума
Всички шофьори казват, че калъфите за гуми спомагат за по-добрата организираност в багажника на автомобила. Запазете в перфектен вид резервната гума на Вашия автомобил, като е съхранявате в универсален калъф. Материята, от която е изработен, е непромокаема, а това е сериозно предимство. Тя е с доказ..
9.99лв
Brand: Autodiag Model: Покривало за автомобил
Предлагаме на нашите клиенти покривало за автомобил. Много компактно и лесно за употреба.Покривалото Предпазва купето на автомобил от вредни UV лъчи, и прави сянка в горещите дни.Изрзботено от  непромокаема материя, предотвратяваща надраскване.Материал:БрезентРазмери:Дъпжина - 290см.Шрочин..
9.99лв
Brand: Autodiag Model: Car cover-47010 - 2610
Предпазва автомобила от замръзване на предното стъклоНамалява времето за почистване на автомобила от скрежУниверсалният термо сенник предпазва вашият автомобил през различните сезони. Може да се ползва и като постелка за лягане под автомобила. Многофункционален, устойчив на топлина, UV-устойчив, п..
8.99лв
Brand: Autodiag Model: Покривало за автомобил
Покривалото е ватирано от вътрешната част с памук, който не позволява надраскване на автомобила от твърди частици или прах, полепнали по боята на автомобила.Отварящо се с цип от шофьорската врата, което позволява да влезете в автомобила без да сваляте покривалото.Размери на покривалото - 432 X 173 X..
64.99лв
Brand: Autodiag Model: Покривало за автомобил
Покривалото е ватирано от вътрешната част с памук, който не позволява надраскване на автомобила от твърди частици или прах, полепнали по боята на автомобила.Отварящо се с цип от шофьорската врата, което позволява да влезете в автомобила без да сваляте покривалото.Размер на покривалото: 480 X 175 X 1..
69.99лв
Brand: Autodiag Model: Покривало за автомобил 06045
Покривалото е ватирано от вътрешната част с памук, който не позволява надраскване на автомобила от твърди частици или прах, полепнали по боята на автомобила.Отварящо се с цип от шофьорската врата, което позволява да влезете в автомобила без да сваляте покривалото.Размер на покривалото: ХL - 533 X 18..
74.99лв
Brand: Autodiag Model: Покривало за автомобил
Покривалото е ватирано от вътрешната част с памук, който не позволява надраскване на автомобила от твърди частици или прах, полепнали по боята на автомобила.Отварящо се с цип от шофьорската врата, което позволява да влезете в автомобила без да сваляте покривалото.Размер на покривалото:  ХХL - 5..
79.99лв
Brand: Autodiag Model: Anti Hail Cover
Покирвало срещу градушка предпазва автомобила ви, заедно със страничните огледала му огледала.Изработено от специални материали, които могат да абсорбират шоковите удари от градушката.Външен защитен слой с дебелина от 4мм EVA.Покрива целият автомобилВисока устойчивост на атмосферни влиянияМетало-уси..
139.00лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)