Меню
Кошница

Thinkcar

Brand: Thinkcar Model: Thinktool reader 7
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Вече и на Български!!!THINKTOOL Reader 7, част от тази серия, е един от най-популярните продукти, използвани от автосервизи и техници. У..
599.90лв
Професионална автодиагностика Thinktool Lite на български с кодиране и включени 2г. ъпдейти, 28 ресет функции, FCA+подарък 2 часа обучение Професионална автодиагностика Thinktool Lite на български с кодиране и включени 2г. ъпдейти, 28 ресет функции, FCA+подарък 2 часа обучение
Hot БОНУС - БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Lite
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Вече и на Български!!!При закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо:Стартиране и функционал..
1,290.00лв
Професионална автодиагностика Thinktool на български с кодиране и включени 2г. ъпдейти, FCA+подарък 2 часа обучение Професионална автодиагностика Thinktool на български с кодиране и включени 2г. ъпдейти, FCA+подарък 2 часа обучение
БОНУС - БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ
Brand: Thinkcar Model: Thinktool
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Вече и на Български!!!При закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо:Стартиране и функцион..
1,990.00лв
Професионална автодиагностика Thinktool Master 2 на български, Вградена AUTODATA, Online Programing, 41 ресет функции с включени 2г. ъпдейти, FCA+подарък 2 часа обучение Професионална автодиагностика Thinktool Master 2 на български, Вградена AUTODATA, Online Programing, 41 ресет функции с включени 2г. ъпдейти, FCA+подарък 2 часа обучение
БОНУС - БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Master 2
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Вече и на Български!!!Вградена Autodata При закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо:Стар..
3,490.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool CV
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света диагностични устройства от типа „Аll in one“.Вече и на Български!!!Вградена AutodataПри закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо:Стартиране..
4,490.00лв
Професионална автодиагностика Thinktool Master X на български, Вградена AUTODATA, Online Programing, 41 ресет функции с включени 2г. ъпдейти, FCA+подарък 2 часа обучение Професионална автодиагностика Thinktool Master X на български, Вградена AUTODATA, Online Programing, 41 ресет функции с включени 2г. ъпдейти, FCA+подарък 2 часа обучение
БОНУС - БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Master X
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Вече и на Български!!!Вградена AutodataПри закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо:Стар..
4,690.00лв
Професионална автодиагностика Thinktool MAX на български, Online Programing, 41 ресет функции с включени 2г. ъпдейти, FCA+подарък 2 часа обучение Професионална автодиагностика Thinktool MAX на български, Online Programing, 41 ресет функции с включени 2г. ъпдейти, FCA+подарък 2 часа обучение
БОНУС - БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Max
АУТОДИАГ ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Вече и на Български!!!Вградена Autodata При закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо:Стар..
8,090.00лв
Професионална автодиагностика Thinktool X10, дистанционна диагностика, онлайн програмиране с включени 2г. ъпдейти+подарък 2 часа обучение Професионална автодиагностика Thinktool X10, дистанционна диагностика, онлайн програмиране с включени 2г. ъпдейти+подарък 2 часа обучение
БОНУС - БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ
Brand: Thinkcar Model: Thinktool X10
АУТОДИАГ ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. При закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо: Стартиране и функционалност н..
6,590.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool CE EVD
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. При закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо: Стартиране и функционалност на продукта..
7,990.00лв
Диагностика за тежкотоварни - THINKTOOL Reader HD+1 година безплатни ъпдейти+подарък 2 часа обучение Диагностика за тежкотоварни - THINKTOOL Reader HD+1 година безплатни ъпдейти+подарък 2 часа обучение
БОНУС - БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Reader HD
Иновативното модулно устройство THINKTOOL Reader HD е един от най-популярните инструменти, създадени за диагностика на тежкотоварни автомобили. Продуктът е от серията ThinkCar, добре позната на клиентите ни с първите в света автодиагностични устройства „all in one“, на които Аутодиаг ЕООД е оторизир..
2,190.00лв
Brand: Thinkcar Model: THINКCAR AC100
Машината за обслужване на климатици THINКCAR AC100 е интелигентна машина за фреон, която е подходяща за източване, рециклиране, зареждане и вакумиране на климатични системи. THINКCAR AC100 рециклира фреона, като отделя от него влагата и отработеното масло. Вакумира климатичната система, к..
5,490.00лв
Brand: Thinkcar Model: THINKCAR PLD212
THINKCAR Smoke detector е детектор за пушек, който безпроблемно локализира пробиви в изпускателната и всмукателната система при автомобили, тежкотоварни, мотоциклети, лодки и т.м. Също така е подходящ и при течове на масло. Характеристики: Вграден компресор Защита от прегряване и замръзване 2 ск..
990.00лв
Brand: Thinkcar Model: THINKCAR PROG 3
THINKCAR PROG 2 работи с най-масовите ECU, MCU и EEPROM на автомобилния пазар, чието покритие се увеличава с непрекъснатите актуализации.При закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо:Стартиране и функционалност на продуктаСпециални функцииКодиранеПрограми..
1,790.00лв
Brand: Thinkcar Model: T-key101
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Tkey 101 е проектиран да програмира smart ключове на различни марки автомобили. Популярен и използван при ключари и механици при чете..
599.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Thermal Imager
Представяме Ви Thinktool Thermal Imager. Модулна камера съвместима с диагностиките на Thinktool с която ще можете да виждате всичко, което очите не могат. Прецизната термална камера ще открива температурни разлики, с помощта на която ще откривате текущи проблеми като неработещ правилно цилиндър, неи..
1,990.00лв
Brand: Thinkcar Model: THINKTPMS G2
Представяме ви първият блутут универсален инструмент за активиране, прочитане, препрограмиране, и обучение на сензори за гуми. Покрива 95% от автомобилите със TPMS сензори. Програмира и обучава 315MHz и 433MHz датчици. Съвместим е с уредите Thinktool Max, Master 2, Master X, Thinktool 7, Thinktoo..
299.90лв
Brand: Thinkcar Model: THINKTPMS S1
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Сензора за гуми ThinCar THINKTPMS S1 покрива 98% от превозните средства, което го прави изключително ефективен и надежден. Датчика за ..
54.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Battery tester
Представяме Ви тестер за акумулатор Thincar Battery Tester. Тестера за батерия е съвместим с диагностиките на Thinktool. Модулът се фиксира към уредите на Thinktool и с него се следят важни показатели на акумулатора и алтернатора. Спецификации: Възможност за диагностициране на 12 и 24V батерии ..
299.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinkeasy Battery Test Clip
THINKEASY Bluetooth е най-новият тестер за батерии на пазара. Уреда е проектиран с блутут технология 5.0., която осигурява бърз и надежден трансфер между тестера и вашето андроид или Iphone устройство, като консумацията е сведена почти до 0 в сравнение с другите тестери на пазара. Тестера за акумула..
299.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool-Scope-Box
Представяме Ви Thinktool 4-канален осцилоскоп на световноизвестният производител на оборудване за сервизи ThinkCar. Съвместим със следните модели на Thincar:Thinktool LiteThinktoolThinktool Master 2Thinktool Master XThinktool MaxПроектиран да бъде максимално точен и прецизен, уреда е перфектното ре..
1,990.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinkcar-extend-cable
Висококачествен удължителен кабел Thinkdiag с дължина 60см с медни нишки за бърза и стабилна комуникация. Устойчив на дърпане, усукване и прегъване. Предпазва пиновете и е подходящ за труднодостъпни места Подходящ при свързване на всякакъв тип OBD II букси.Разгледайте и други моделикабели за авто..
79.99лв
Brand: Thinkcar Model: ThinkWorkLight
Работната лампа Thinkcar Work Llight е модулна лампа с 3 степени на мощност и голям радиус на светлинен обхват, което прави мястото на работа светло и удобно за работа. Съдържа 144 LED диода. ThinkWorkLight е модулна и не може да работи самостоятелно. Фиксира се към диагностичните уреди на Thinktool..
179.99лв
Brand: Thinkcar Model: THINKPPS 150
Представяме ви Специализираното зарядно на ThinkCar THINKPPS 150. Професионално захранващо и зареждащо устройство за акумулатори, осигуряващо до 150A в продължение на 8 часа захранване на автомобилите през всички фази на програмиране, чипосване, смяна на софтуер или диагностика С него може да бърз..
1,990.00лв
Количка за интрументи Thincar Trolly Количка за интрументи Thincar Trolly
-12 %
Brand: Thinkcar Model: Thincar Trolly
Количка за интрументи Thincar Trolly Мултифункционалната количка за сервизи на 5 нива е проектирана, така че да може да държите цялото си оборудване на едно място. Заключващите чекмеджета предпазват вашите инструменти, а колелцата ви дават мобилност в помещенията за работа. Предимства: 5 нива за..
1,049.99лв 1,190.00лв
Brand: Thinkcar Model: THINKTOOL Videoscope
Висококачествен ендоскоп с много дълъг кабел, висока разделителна способност и 6 LED Диода, благодарение на които можете да получите изображение и в най-труднодостъпните места. Допълнителните 3 броя накрайника в комплекта(кука, огледалце и магнит) гарантират изваждането на предмети от най-труднодост..
199.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Update
Подновяване на абонамент и софтуерен ъпдейт на диагностика Thinktool или Thinktool Lite.Моля, въведете серийния номер на адаптера като забележка към поръчката или се свържете с нас директно по телефона.Ако все още нямате Thinktool модел, но имате желание да зи закупите, ние сме официален дистрибутор..
399.00лв
Brand: Thinkcar Model: Software Update
Подновяване на абонамент и софтуерен ъпдейт на Thinktool 2, Thinktool X или Thinktool MAX.Моля, въведете серийния номер на адаптера като забележка към поръчката или се свържете с нас директно по телефона.Ако все още нямате Thinktool модел, но имате желание да зи закупите, ние сме официален дистрибут..
599.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool HD-Update
Подновяване на абонамент и софтуерен ъпдейт на Thinktool HD, Thinktool Master 2(HD), Thinktool Master X(HD),Thinktool MaX(HD) , Master CVМоля, въведете серийния номер на адаптера като забележка към поръчката или се свържете с нас директно по телефона.Ако все още нямате Thinktool модел, но имате жела..
799.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinkdiag-Upgrade
Софтуерен ъпдейт на Thinkdiag с T-code за 1 година. 15+ ресет функции с тестове на компоненти Кодиране на модули Ъпдейти за 1 година Софтуерния пакет на Thinkdiag за 1 година се активира посредством Т-код, който предоставяме и трябва да въведете в приложението Thinkdiag Видео с инструкция по-до..
99.99лв
Показва 1 до 29 от 29 (1 страници)