Меню
Кошница

Thinkcar

Професионална автодиагностика Thinktool Lite с кодиране и включени 2г. ъпдейти Професионална автодиагностика Thinktool Lite с кодиране и включени 2г. ъпдейти
NEW -14 %
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Lite
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят.THINKTOOL LITE е една от първите диагн..
1,190.00лв 1,390.00лв
Професионална автодиагностика THINKTOOL Reader 7 с Безплатни Доживотни ъпдейти Професионална автодиагностика THINKTOOL Reader 7 с Безплатни Доживотни ъпдейти
NEW -25 %
Brand: Thinkcar Model: Thinktool reader 7
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“.Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL Reader 7, част от тази серия, е..
599.90лв 799.99лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL е първата диагностична с..
1,790.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Max
АУТОДИАГ ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL MAX е най-мощният модуле..
6,990.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Master X
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL MASTER X е най-новата ди..
4,690.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Master 2
Аутодиаг ЕООД е Оторизиран дистрибутор за страната ни на продукти от серията ThinkCAR - известна с първите в света автодиагностични устройства от типа „Аll in one“. Всички устройства закупени от трети лица са без гаранция и са IP блокирани и няма да работят. THINKTOOL MASTER 2 е най-новата ди..
3,490.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinktool Reader HD
Иновативното модулно устройство THINKTOOL Reader HD е един от най-популярните инструменти, създадени за диагностика на тежкотоварни автомобили. Продуктът е от серията ThinkCar, добре позната на клиентите ни с първите в света автодиагностични устройства „all in one“, на които Аутодиаг ЕООД е оторизир..
1,990.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)