Меню
Кошница

Лед Осветление за Коли

Model: ЛЕД БАР
Това е ЛЕД бар от последно поколение, с високо качество на изработка.Подходящ за монтаж на джипове, високопроходими автомобили, атв, камиони и мн. други.Със свойте 240W , Този ЛЕД бар  е предпочитан от повечето любители на екстремните спортове, свързани с моторни превозни средства.Водоустойчив,..
259.99лв
Model: LED бар
Диоден ЛЕД бар от последно поколение с високо качество на изработка.Подходящ за лов, екстремни спортове и екстремни преживявания в нощно време. Светлините са защитени от метално покритие . Комплекта може да бъде монтиран лесно на джипове,атв, камиони, леки автомобили, лодки и много други.К..
74.99лв
Model: Автомобилни крушки
Халогенът е нова технология, която набира все по-голяма популярност.Модерната ХОД технология , благодарение на която получавате още 30 % повече светлина от обикновените  крушки и по-бяла светлина.Сега , ние ви предлагаме крушки + халоген ( комплект)За още по добра видимост на пътя• Универсални ..
28.90лв
Model: Диоден Лед Бар
Това е ЛЕД бар от последно поколение, с високо качество на изработка.Подходящ за монтаж на джипове, високопроходими автомобили, атв, камиони и мн. други.Със свойте 300W ,разположени върху само 84см. прави този този ЛЕД бар   предпочитан от повечето любители на екстремните спортове, свързан..
74.99лв
Model: LED бар
Това е ЛЕД бар от последно поколение, с високо качество на изработка.Подходящ за монтаж на джипове, високопроходими автомобили, атв, камиони и мн. други.Със свойте 180W , Този ЛЕД бар  е предпочитан от повечето любители на екстремните спортове, свързани с моторни превозни средства.Подходящ за л..
189.99лв
Model: ЛЕД БАР
Това е ЛЕД бар от последно поколение, с високо качество на изработка.Подходящ за монтаж на джипове, високопроходими автомобили, атв, камиони и мн. други.Със свойте 234W разположени върху 90см. алуминиев корпус , Този ЛЕД бар  е предпочитан от повечето любители на екстремните спортове, свързани ..
117.99лв
Model: ЛЕД БАР
Диоден ЛЕД бар от последно поколение с високо качество на изработка.Водо и прахо устойчив, Ударо устойчив LED бар за АТВ, Джип, 4х4, Offroad, Камион и др.Нов извит дизайн и идея, придаващи фантастичен облик на Вашия автомобил.Твърд алуминиев корпус,Мощен лъч за по-добра видимост.Ниска консумация на ..
199.99лв
Model: ЛЕД БАР
Диоден ЛЕД бар от последно поколение с високо качество на изработка.Висококачествен, Водо и прахо устойчив, Ударо устойчив LED бар за АТВ, Джип, 4х4, Offroad, Камион и др.Нов извит дизайн и идея, придаващи фантастичен облик на Вашия автомобил.Твърд алуминиев корпус,Мощен лъч за по-добра видимост.Нис..
126.99лв
Model: ЛЕД БАР
Диоден ЛЕД бар от последно поколение с високо качество на изработка.Водо и прахо устойчив, Ударо устойчив LED бар за АТВ, Джип, 4х4, Offroad, Камион и др.Нов извит дизайн и идея, придаващи фантастичен облик на Вашия автомобил.Твърд алуминиев корпус,Мощен лъч за по-добра видимост.Ниска консумация на ..
164.99лв
Model: ЛЕД БАР
Уникален ЛЕД БАР с  мощност 240w и с дължина117.8cmИдеален за монтаж на офроуд джипове, лодки,  и високопроходими автомобили.Този ЛЕД бар с УНИКАЛНИТЕ СИ 400W мощност създава усещането за дневна светлина,  дори и през тъмната част на денонощието.Светлините са защитени от метално покри..
329.99лв
Model: ЛЕД БАР 101 60W
Диоден ЛЕД бар от последно поколение, с високо качествона изработкаПодходящ за монтаж на джипове, високопроходими автомобили, атв, камиони и мн. други.Също  така подходящ за осветяване на фасади на жилищни сгради.Подходящ за лов, екстремни спортове и екстремни преживявания в нощно време. С..
21.99лв
Model: LED бар
Диоден ЛЕД бар от последно поколение за таван на превозни средства. Произведен от висококачествени материали.ЛЕД барапазполага с изключително ярки диоди,осигуряващи перфектно овсетление.Уникален светлинен ефект, наподобяващ дневната светлина.Много ниска консумация на енергия.Влагоустойчив,Лесен за м..
34.99лв
Model: LED бар
Диоден лед бар за таван на автомобили, с най-високо качество на изработка.Диодният лед бар (халоген) е подходящ за джипове, атв, бъги, трактори, камиони и други.Със свойте 50см размер е подходяш както за автомобили, така и за лодки. Перфектен за нощен риболовЛед бара разполага с изключително ярки и ..
41.99лв
Model: ЛЕД БАР
Уникален ЛЕД БАР с  мощност 240w.Идеален за монтаж на офроуд джипове, лодки,  и високопроходими автомобили.Този ЛЕД бар със свойте 70см. създава усещането за дневна светлина,  дори и през тъмната част на денонощието.Подходящ за лов, екстремни спортове и екстремни преживявания в нощно ..
51.99лв
Model: LED бар
Диоден лед бар за таван на автомобили, с най-високо качество на изработка. Подходящ за джипове, атв, бъги, трактори, камиони и други.Със свойте 99.4см. размер е подходяш както за таван на  автомобили, така и за лодки. Перфектен за нощен риболов.Този ЛЕД бар  е предпочитан от повечето любит..
84.99лв
Model: LED бар
Уникален ЛЕД БАР с  мощност 240w и с дължина117.8cmИдеален за монтаж на офроуд джипове, лодки,  и високопроходими автомобили.Този ЛЕД бар с УНИКАЛНИТЕ СИ 117.8 см. създава усещането за дневна светлина,  дори и през тъмната част на денонощието.Подходящ за лов, екстремни спортове и екст..
129.99лв
Model: LED бар
Диоден ЛЕД бар от последно поколение с високо качество на изработка.Подходящ за лов, екстремни спортове и екстремни преживявания в нощно време. Светлините са защитени от метално покритие .Брилянтен осветителен ефект, който е подобен на дневна светлина. Комплекта може да бъде монтиран лесно..
139.99лв
Model: ЛЕД БАР
Това е ЛЕД бар от последно поколение, е с високо качество на изработка.Подходящ за монтаж на джипове, високопроходими автомобили, атв, камиони и мн. други.Със свойте 150W , Този ЛЕД бар е подходящ за лов и екстремни спортове свързани с моторни превозни средства в нощно време. Светлините са защи..
159.99лв
Model: LED бар
Диоден ЛЕД бар от последно поколение, с високо качество на изработка.Подходящ за монтаж на джипове, високопроходими автомобили, атв, камиони и мн. други.Със свойте 210W , Този ЛЕД бар  е предпочитан от повечето любители на екстремните спортове, свързани с моторни превозни средства.Подходящ за л..
219.99лв
Model: ЛЕД БАР
Това е ЛЕД бар от последно поколение, с високо качество на изработка.Подходящ за монтаж на джипове, високопроходими автомобили, атв, камиони и мн. други.Със свойте 320W , Този ЛЕД бар  е предпочитан от повечето любители на екстремните спортове, свързани с моторни превозни средства.Водоустойчив,..
299.99лв
Model: Xenon
Висококачествена система за ксенонови автофарове със SLIM баласти.Предимства на Xenon HID:По-дълъг животUltra тънки баластиПродължителност от 3200 часа или повечеКонсумация - 35WВисока интензивност на яркостта - увеличение на яркостта с 300% (спрямо обикновени фарове)Комплектът съдържа: - 2 бро..
39.99лв
Лайтбар - Диодни ленти дневна светлина и бягащ мигач Лайтбар - Диодни ленти дневна светлина и бягащ мигач
-44 %
Brand: Autodiag Model:
Универсални ултра ярки гъвкави диодни ленти, за вграждане във фарове, за дневни светлини и мигач.С "Бягащ" мигачКомплект: 2 броя ленти, 2броя товарни съпротивления, кабели.Дължина на лентата - 60см.За дневни светлини светят в бяло, при подаване на мигач, светят в оранжаво.Работно напрежение - 12V.Гъ..
49.99лв 89.99лв
Стоп лазер за кола - предупредителен сигнал за мъгла Стоп лазер за кола - предупредителен сигнал за мъгла
-25 %
Brand: Autodiag Model: Stop laser
Нов лазер стоп за автомобили / джипове / бусове, мотоциклети и камиони. Работи на 12-24V. Може да се свърже с фаровете за мъгла или пък със стоповете, има кабел + и - и се свързва лесно като всеки един останал аксесоар за кола.Устройството може да бъде ефективно, за да предупредиш задно стоящите пре..
14.99лв 19.99лв
Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)