Меню
Кошница

Технически спрейове

Разнообразие от спрейове и автохимия за вашият автомобил

Brand: Visbella Model: 50345
Visbella Rain Act действа благодарение на специализирана нано технология, която при нанасянето си върху стъклена повърхност, създава защитен и гланциращ филм, който отблъсква вода и всякакви флуиди. Как работи: След нанасяне на продукта и създаването на невидимият филм върху вашето стъкло. Visbella..
9.99лв
Brand: Visbella Model: 50428
Visbella спрей за ремонт на спукани гуми.Изключително лесен за употребаСпестява време и усилия, запушвайки перфорираното място на гуматаСпрей: 450ml Начин на използване:Завъртете гумата на автомобила така, че мястото на спукване да е в най-ниско положение.Внимателно премахнете това, което е причини..
9.99лв
Brand: Getsun Model: Спрей за почистване
Висококачествен препарат за бързо и нежно почистване на дебитомери и ЕГР клапи в бензиновите и дизеловите двигатели. Почиства частите и подобрява старта на мотора и работата му на празен ход.При честа употреба намалява разхода на гориво и поддържа мощността на двигателя стабилна.Приложение: Демонтир..
9.99лв
Brand: Getsun Model: 50082
Смазващ спрей за премахване на ръжда, също може да се използва и за смазване и почистване автомобили, машини и инструменти.Прониква и разтваря греси, стари смазки, лепила и ръжда.Освобождава ръждясали и клеясали сглобки и механизми.Отстранява влага от метала при инсталации, акумулатори, инструменти,..
5.99лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)