Меню
Кошница

Visbella

Brand: Visbella Model: 182035
Начин на употреба: Първо фаровете трябва да бъдат идеално почистени. Облепете фаровете с хартиеното тиксо. Ръчно или с машина изтрийте повърхността на фаровете с трите вида шкурка, като започнете от най-едрата Започнете полиране на фаровете с оранжевата гъба с паста №2 (step 2) Нанесете UV за..
19.99лв
Brand: Visbella Model: 50345
Visbella Rain Act действа благодарение на специализирана нано технология, която при нанасянето си върху стъклена повърхност, създава защитен и гланциращ филм, който отблъсква вода и всякакви флуиди. Как работи: След нанасяне на продукта и създаването на невидимият филм върху вашето стъкло. Visbella..
9.99лв
Brand: Visbella Model: 50428
Visbella спрей за ремонт на спукани гуми.Изключително лесен за употребаСпестява време и усилия, запушвайки перфорираното място на гуматаСпрей: 450ml Начин на използване:Завъртете гумата на автомобила така, че мястото на спукване да е в най-ниско положение.Внимателно премахнете това, което е причини..
9.99лв
Brand: Visbella Model: 182839
Предназначен е за ремонт на драскотини, малки вдлъбнатини, увреждане от монтаж на алуминиеви джанти. Комплектът съдържа всичко необходимо за премахване на драскотини. Приложение:1. Подготовка: Почистете повредената джанта и отстранете всички остри ръбове или удари около повредената зона.2. Опред..
14.99лв
Brand: Visbella Model: 182682
Комплектът е подходящ за изчистване на следи от малки вдлъбнатини, без риск от повреда по купето и боята.Комплектът съдържа:Пистолет за топъл силиконОбратен чукСиликонови пръчкиИздърпваща пастаПодложки за издърпванеСтъргалка/пресаПочистващ агентНакрайник за подложкитеПреход за свързване на подложкит..
39.99лв
Brand: Visbella Model: 182903
Описание:Комплект за ремонт и възстановяване на кожа и винил Visbella.Разнообразие от цветове проектирани да съвпадат с околните материали, прави ремонта хармонизиран със съществуващия винил или кожа.Ръководството за избор на цвят помага да се определи правилният цвят, който да съответства на повред..
24.99лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)