Меню
Кошница

Добавки за Масла

Brand: Bardahl Model: Bar-1755
Bardahl Bar-1755 спира течовете в хидравличната система, омекотявайки гарнитурите и семерингите и ги раздува до 70%Почиства браздите. Спестява скъпи и в доста случаи неефективни ремонти на хидравличната система.Продуктът не е подходящ при пробив в тръбопроводите или металните корпуси на хидравл..
33.99лв
Brand: Bardahl Model: BDC Bardahl BAR-1260
Препарат за смазване и защита на инжекторите Bardahl Diesel Combination BDC Bardahl BAR-1260 - 1 литър Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД.Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значител..
43.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1030
Препарат за увеличаване на компресията и спиране на течовете на масло Maxi Compression Bardahl BAR-1030 - 500 мл.  Maxi Compression е комбиниран продукт, който съвместява качествата на Baradhl №2 и Bardahl Engine Stop Leak. Съдържа сложни естерни полимери, които увеличават вискозитета при ..
32.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1022
Препарат за поддръжка на хидравлични повдигачи Hydraulic Valve Lifters Additive BAR-1022 Bardahl  -  300 мл.Поддръжка за хидравлични повдигачи. Добавка за двигателно масло, специално формулирана да почиства и защитава хидравличните повдигачи в съвременните двигатели. Почиства спе..
25.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1758
Подобрител за атоматични скорости ATF conditioner Bardahl BAR-1758 - 300 мл. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Поддържа вискозитета на маслото и запазва дебелината на масления филм. Предпазва от вътрешни и външни течове от уплътненията и гарнитурите. Защитава от окисление и износване. Приложим и в кормилни систем..
31.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1045
Подобрител на трансмисионно масло Bar-1045 Подобрител на трансмисионно масло - Бардал Anti SlijtageДобавка само за ръчни скоростни кутии и диференциали без блокаж работи най-добре с вискозитет 75W-90. Намалява шума, увеличава износоустойчивостта, намалява температурата на трансмисионното м..
22.99лв
Brand: STP Model: Добавка към маслото на скоростни кутии
Предлагаме ви STP Добавка за скоростни кутии Oil Treatment е подходяща за скоростни кутии, диференциал, задна ос, кормилна кутия.Добавете съдържанието на опаковката към съответното масло.Добавя се към маслото, без да е необходимо то да се подменя...
16.00лв
Brand: STP Model: Моторна течност за почистване на двигателя
Предлаганият от нас продукт спомага да се неутрализират вредните двигателни киселини, почиства вътрешността на двигателя и предотвратява замърсяването на новото масло, като отстранява налепите и утайките останали след източването на старото масло. Подходящ както за бензинови, така и за дизелови..
13.49лв
Brand: STP Model: Добавка за спиране теча на масло в двигателя
Добавката която ви предлагаме,намалява и спира течовете на масло. Подобрява състоянието на засъхнали уплътнения. Подходяща за дизелови и бензинови двигатели. Спестява разходи за скъпи ремонти...
17.50лв
Brand: STP Model: STP Добавка за масло
Използването на STP Мотор Доктор помага за: увеличаване на компресията; ограничаване шума на двигателя; намалява износването; намаляване разхода на масло; намаляване течовете на масло.ИНСТРУКЦИИ: Изсипете съдъжанието на консервата в маслото при топъл двигател. Една опаковка е достатъчна за 4-6 ..
17.99лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)