Меню
Кошница

Добавка за Дизел

Brand: Bardahl Model: BAR-5492
Препарат за дизел Diesel injection restorer 11 Bardahl Bar-5492 - 1 литърПродукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели Bardahl BAR-5492.Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система н..
45.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1072
Препарат за подобряване на дизела за Common Rail Diesel Additive Bardahl BAR-1072 - 500 мл.Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане (до 2000 бара). Дизеловите горива са все по-бедни на сяра и следователно смазват все по-малко. Липсата на смазване може да пов..
22.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1198
Препарат за почистване на инжекторите Injector Cleaner 6 in 1 Bardahl BAR-1198 - 500 мл.Добавка за почистване на горивната система, бензин, 6 в 1Комплексна добавка 6 в 1 едно за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи.Почиства инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за на..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-3205 / BAR-1155
Препарат за почистване на инжекторите дизел 6 в 1 Injector Cleaner 6 in 1 Common rail Bardahl BAR-3205 - 500 мл.Почистване на горивната система, дизел, 6 в 1Комплексна добавка 6 в 1  за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи, отстранява без демонтаж прескачания при ускоряванет..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-3216
Препарат за предпазване на турбото Turbo protect Bardahl BAR-3216 - 325 мл.Професионална формула - БардалПРОТИВ ТРИЕНЕ ПРОТИВ ИЗНОСВАНЕ ЗАЩИТА НА ДВИГАТЕЛЯИзключителна защита на турбото, коляновия вал, разпределителния вал и хидравличните бутала. Благодарение на свойствата си против и..
39.99лв
Brand: Bardahl Model: Bardahl Cetane Booster-BAR-2305
Повишаване на цетановото число на дизела с 5 пункта, BAR-2305Добавка към дизеловото гориво, която служи за повишаване на цетановото число с 5 пункта.Една опаковка от 0.500 л. се използва за 50 литра гориво.Подходящ, както за съвременни високо-натоварени, така и за по-старо поколение дизелови двигате..
19.99лв
Brand: Bardahl Model: Bar-3158
OptiBlue 250мл. 3158 Препоръчва се за подобряване свойствата на AdBlue OptiBlue е създаден за третиране на AdBlue, използван в превозни средства/машини, оборудвани с SCR системи за контрол на емисиите на азотни окиси в изгорелите газове. Добавя се в резервоара за AdBlue. - стабилизира и подобря..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-9357
Препаратът за почистване на дизелова сиситема 5 в 1 съдържа комплекс от многофункционални добавки, разработени чрез най-ново поколение технологии. Bardahl BAR-9357 поддържа Вашият двигател чист чрез прецизна обработка на всички чувствителни към запушване части на горивната система.  Препарата..
58.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1042
Bardahl – Particulate filter cleaner – Добавка заПочистване на филтър за твърди частициПрепарат за почистване на филтъра за твърди частици за двигателите оборудвани с DPF филтри Bardahl Particulate Filter Cleaner спомага за изгарянето на натрупаните сажди в дпф филтъра при 270 С. Обикновенно въглер..
152.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1117
Bardahl BAR-1117 успешно отстранява отлагания от нагари, смоли и въглеродни депозити полепнали по стените на ЕГР клапана.Подобрява въздушната циркулация към горивната камера на двигателя, повишавайки производителността на двигателя и осигурява оптимално изгаряне.Намалява разхода на гориво и загубата..
21.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1099
Добавката спира и предотвратява течове в радиатора, без да е небходимо да се сваля. С нея предпазвате от корозия, котлен камък, и ръжда. Bardahl BAR-1099 е устойчив на налягане, високи температури и вибрации, като подобряват циркулацията на флуида и предпазват двигателят от прегряване.Добавката не с..
17.90лв
Brand: Bardahl Model: Bar-1755
Bardahl Bar-1755 спира течовете в хидравличната система, омекотявайки гарнитурите и семерингите и ги раздува до 70%Почиства браздите. Спестява скъпи и в доста случаи неефективни ремонти на хидравличната система.Продуктът не е подходящ при пробив в тръбопроводите или металните корпуси на хидравл..
33.99лв
Brand: Bardahl Model: Bardahl BAR-5580
Bardahl BAR-5580 e добавка против замръзване на гориво, който предотвратява кристализирането на парафина, намиращ се в дизеловото гориво. По този начин се намалява вероятността от замръзването на дизела в студентите зимни дни. Също така се подобряват смазочните свойства на нафтата при отрицателните..
53.99лв
Brand: STP Model: STP Добавка за цялостно почистване
ОПИСНИЕ НА ПРОДУКТА:STP Ултра 5 в 1, нашата най-напредничава формула със STP WEARGUARD• Възстановява производителността; • Спира корозията; • Предотвратява трудното стартиране и колебанията на двигателя; • Намалява емисиите; • Подобрява смазването; • Цетанов подобрител; ..
34.99лв
Brand: STP Model: Добавка за дизелови двигатели
Предлагаме на вашетовнимание продукт който значително намалява отработения дим, чрез почистване на горивната система и инжекторите и помага те да се поддържат чисти. Намалява вредните емисии и разхода на гориво. Подходяща за всички дизелови двигатели...
12.50лв
Brand: STP Model: Зимна добавка за дизел
STP Зимна добавка-дизел с анти-гел:Намалява шума,Пушека и вредните емисииПести гориво, като поддържа чисти дюзитеПодходяща за всички дизелови автомобили, включително DI, IDI и common railЗа стандартен и био дизел..
13.50лв
Brand: STP Model: Добавка за дизел
Предлагаме на всички една добавка, която поддържа чиста горивната система. Намалява разхода на гориво. Намалява пушенето и шума на двигателя. Подобрява студеното стартиране. Поддържа чисти инжекторите. Възстановява изгубената мощност и ускорение...
12.49лв
Brand: STP Model: STP Start Stop
Добавка за старт-стоп дизелови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали раз..
13.49лв
Brand: STP Model: Добавка за дизелови двигатели
Добавка за старт-стоп дизелови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали раз..
13.49лв
Brand: STP Model: Добавка за дизел
Предлагаме на вниманието на нашите клиенти добавка за дизелови автомобили която: Намалява разхода на горивоВъзстановява изгубената мощност и ускорениеНамалява вредните емисии и пушекаПредотвратява трудното стартиране и колебанията на   мотора..
28.00лв
Brand: STP Model: Добавка за масло на дизелови двигатели
Една необходима добавка, за всеки автомобил.Тя защитава двигателя от износване.Намалява разхода на масло до 50%.Предотвратява образуването на нагар по сегментите на буталото до 25%.Намалява образуването на утайки.Спестява разходи за масло и ремонти...
15.50лв
Brand: STP Model: STP Добавка за дизел
Предлагаме ви за закупуване една добавка,която чисти и поддържа дюзите. Предотвратява натрупването на налепи. Съдържа подобрител на цетановото число за по-плавно запалване в студените дни. Намалява разхода на гориво и вредните емисии. Увеличава мощността на двигателя...
10.00лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)