Меню
Кошница

Добавка за Дизел

Brand: STP Model: STP Start Stop
Добавка за старт-стоп дизелови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали раз..
13.49лв
Brand: Bardahl Model: BAR-5492
Препарат за дизел Diesel injection restorer 11 Bardahl Bar-5492 - 1 литърПродукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели Bardahl BAR-5492.Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система н..
42.99лв 43.00лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1072
Препарат за подобряване на дизела за Common Rail Diesel Additive Bardahl BAR-1072 - 500 мл.Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане (до 2000 бара). Дизеловите горива са все по-бедни на сяра и следователно смазват все по-малко. Липсата на смазване може да повр..
19.99лв 20.99лв
Brand: Bardahl Model: BAR-1198
Препарат за почистване на инжекторите Injector Cleaner 6 in 1 Bardahl BAR-1198 - 500 мл.Добавка за почистване на горивната система, бензин, 6 в 1Комплексна добавка 6 в 1 едно за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи.Почиства инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за на..
18.99лв 19.50лв
Brand: Bardahl Model: BAR-3205
Препарат за почистване на инжекторите дизел 6 в 1 Injector Cleaner 6 in 1 Common rail Bardahl BAR-3205 - 500 мл.Почистване на горивната система, дизел, 6 в 1Комплексна добавка 6 в 1  за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи, отстранява без демонтаж прескачания при ускоряванет..
18.99лв 19.50лв
Brand: Bardahl Model: BAR-3216
Препарат за предпазване на турбото Turbo protect Bardahl BAR-3216 - 325 мл.Професионална формула - БардалПРОТИВ ТРИЕНЕ ПРОТИВ ИЗНОСВАНЕ ЗАЩИТА НА ДВИГАТЕЛЯИзключителна защита на турбото, коляновия вал, разпределителния вал и хидравличните бутала. Благодарение на свойствата си против и..
34.99лв 36.50лв
Model: Bardahl Cetane Booster
Повишаване на цетановото число на дизела с 5 пункта, BAR-2305Добавка към дизеловото гориво, която служи за повишаване на цетановото число с 5 пункта.Една опаковка от 0.500 л. се използва за 50 литра гориво.Подходящ, както за съвременни високо-натоварени, така и за по-старо поколение дизелови двигате..
19.00лв
Model: STP Добавка за дизел
Предлагаме ви за закупуване една добавка,която чисти и поддържа дюзите. Предотвратява натрупването на налепи. Съдържа подобрител на цетановото число за по-плавно запалване в студените дни. Намалява разхода на гориво и вредните емисии. Увеличава мощността на двигателя...
10.00лв
Model: Добавка за масло на дизелови двигатели
Една необходима добавка, за всеки автомобил.Тя защитава двигателя от износване.Намалява разхода на масло до 50%.Предотвратява образуването на нагар по сегментите на буталото до 25%.Намалява образуването на утайки.Спестява разходи за масло и ремонти...
15.50лв
Model: Добавка за дизел
Предлагаме на вниманието на нашите клиенти добавка за дизелови автомобили която: Намалява разхода на горивоВъзстановява изгубената мощност и ускорениеНамалява вредните емисии и пушекаПредотвратява трудното стартиране и колебанията на   мотора..
28.00лв
Model: STP Добавка за цялостно почистване
ОПИСНИЕ НА ПРОДУКТА:STP Ултра 5 в 1, нашата най-напредничава формула със STP WEARGUARD• Възстановява производителността; • Спира корозията; • Предотвратява трудното стартиране и колебанията на двигателя; • Намалява емисиите; • Подобрява смазването; • Цетанов подобрител; ..
34.99лв
Model: Добавка за дизелови двигатели
Предлагаме на вашетовнимание продукт който значително намалява отработения дим, чрез почистване на горивната система и инжекторите и помага те да се поддържат чисти. Намалява вредните емисии и разхода на гориво. Подходяща за всички дизелови двигатели...
12.50лв
Model: Зимна добавка за дизел
STP Зимна добавка-дизел с анти-гел:Намалява шума,Пушека и вредните емисииПести гориво, като поддържа чисти дюзитеПодходяща за всички дизелови автомобили, включително DI, IDI и common railЗа стандартен и био дизел..
13.50лв
Model: Добавка за дизел
Предлагаме на всички една добавка, която поддържа чиста горивната система. Намалява разхода на гориво. Намалява пушенето и шума на двигателя. Подобрява студеното стартиране. Поддържа чисти инжекторите. Възстановява изгубената мощност и ускорение...
12.49лв
Model: Добавка за дизелови двигатели
Добавка за старт-стоп дизелови сисетеми.Почиства и предпазва частите на двигателяПоддържа горивната система чистаНамалява емисиитеСпестява гориво Start-stop е система, която прекъсва подаването на гориво към бензиновите или дизеловите двигатели, когато автомобилът е неподвижен, за да намали раз..
13.49лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)