Меню
Кошница

Компресори за Въздух

Brand: Autodiag Model: Car-inflator-power-bank
Компресор за гуми с вградена пауър банка – без нужда от разпъване на кабели Приложение: Автомобили, мотоциклети, велосипеди, топки за футбол, баскетбол, волейбол и др.  Характеристики: Изключително лесен за употреба: Напомпване и спадане на гуми за секунди. Дигитален дисплей за проверка на ..
69.99лв
Brand: Osram Model: Компресор за гуми
‎‎‎Уред за  напомпване на гуми с навиващ се кабел и лед осветление.‎OSRAM Tyreinflate 450 може да напомпа гума от спаднато състояние за 3,5 минути.  Функция за автоматично спиране, за да получите точно желаното налягане за Вашата гума. Включва цифров дисплей с подсветка и бяла LED светлина..
99.99лв
Brand: Sparco Model: 26024 - SPT160
Авто Компресор за гуми Sparco с цифров дисплей.От едната страна на компресора има 9бр. ярки LED диода.Работно напрежение: 12V / 10A.Капацитет: 30L/минута.Изключително удобен и лесен за използване.Практични размери, за да не заема място в багажника.Към въздушният компресор са включени 3бр. адаптери з..
99.99лв
Brand: Autodiag Model: Въздушен компресор 12V
Напрежение: 12V DCНалягане: 250 / 300PSIДиаметър на двойния цилиндър: 16 мАксесоари: 2 адаптора за дюзи и 1 спортна иглаОпаковка: Цветна кутияВисок дебит, подходящ за помпане на гуми, играчки, спортни стоки и др.Лесен за използване - Просто включете в запалката на колата..
19.99лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)