Меню
Кошница

Кабели за Диагностика

С нарастването на технологичния напредък, освен че ставаме свидетели на все по-атрактивни предложения в света на автомобилите, се оказва и все по-лесно сами да обслужваме бързо и надеждно превозните си средства. Добре знаем, че проблемите са неизбежни или поне при тези от нас, които използват колите си ежедневно.

От 1996 г. насам се приема нов стандарт за бордовата диагностика на автомобилите. Производителите се задължават да унифицират формата на конекторите за диагностика, за да бъдат те еднакви за всяка една марка. OBD 2 позволява детайлен анализ на работата на двигателя, както и на други компоненти от първостепенно значение за безпроблемната работа на автомобила.

Ако разполагате с необходимите средства за автодиагностика, можете да спестите голяма част от времето и финансите си, за да откриете сами неизправностите и грешките, произхождащи от тях. Един от най-важните компоненти, които трябва да изберете внимателно, е кабелът за автодиагностика. С правилния подбор ще гарантирате качеството на своята работа. 

Какви кабели за диагностика на коли ще намерите на нашия сайт?

В онлайн магазина avtodiagnostika.bg ще откриете богато разнообразие от кабели, подходящи не само за любителите, но и за професионалистите. Освен единични кабели, произведени за най-често срещаните марки автомобили в Европа, на вниманието ви предлагаме и комплекти с множество части, които осигуряват надеждния анализ на всяко едно превозно средство.

За кои марки автомобили са приложими кабелите в avtodiagnostika.bg?

Предлагаме богата гама от кабели за най-често срещаните марки леки автомобили и тежкотоварни превозни средства. В продуктовото ни фолио ще откриете кабели за автодиагностика на:

На какво да обърнете внимание?

Преди да закупите кабел за автодиагностика на автомобила си, трябва да се уверите, че сте избрали точния продукт. Запознайте се внимателно с описанията на асортиментите и техническите им параметри, които имат пряко отношение към качествената автодиагностика. Доверете се на бързите за работа, адаптивни и надеждни решения в магазина ни, с помощта на които животът на вашия автомобил ще бъде осезаемо удължен. 

За стоките, които ще намерите в онлайн магазина avtodiagnostika.bg, ще получите гаранция, обявена от съответния производител. 

Brand: Launch Model: Launch-38pin-adapter
Оригинален преходник за диагностики Launch - 38 pin към OBD II. Съвместим с всички модели на Mercedes Benz с 38 пинова букса под капака.Подходящ за всички автодиагностики на Launch и ThinktoolРазгледайте всички модели launch диагностика..
99.99лв
Brand: Autodiag Model:
Кабел удължител обд2 - 16pin Чисто нов преход за предаване на данни, подходящ за Launch, Autel, Delphi, ELM327.ТОП качество...
24.99лв
Brand: Launch Model: Launch Connectors
Комплект преходници за Launch X431 в куфар.За използване с интерфейси от сериите Launch EasyDiag, X431, DBScar, Golo, iDiag и др.22 бр. в пластмасов куфар.Съдържание на комплекта:Основен кабел GDS Adapter Cable OBD2 - DB15 + powerMercedes Benz 38pinMercedes Benz 14pinBMW 20pinVAG 2x2 4pinFiat 3 pinF..
339.99лв
Brand: Autodiag Model:
Пълен комплект кабели (8 бр.) за автомобили за диагностика Delphi/Autocom.Комплекта съдържа: Ауди 2P+2P CableМерцедес Бенц - 38 пинаБМВ - 20 пинаОпел - 10 пинаФиат - 3 пинаPower CablePSA 30P CablePSA-2P Cable Делфи / Аутоком..
59.99лв
Brand: Autodiag Model:
Кабел-преходник BMW 20 pin мъжки към 16 pin OBD2Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 20-пинов конектор, който е специално за BMW.Чисто нов, добро качество, работи на всички BMW с 20 PIN диагностичен конектор...
19.99лв
Brand: Autodiag Model:
Кабел-преходник Мерцедес 38 pin мъжки към 16 pin OBD2Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 38-пинов конектор, който е специално за Mercedes.Чисто нов, добро качество, работи на всички Мерцедес с 38 PI..
19.99лв
Brand: Autodiag Model:
Кабел-преходник ОПЕЛ 10 пина мъжки към 16 pin ОБД2Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 10-пинов конектор, който е специално за OPEL.Чисто нов, добро качество, работи на всички автомобили ОПЕЛ с 10 PI..
19.99лв
Brand: Autodiag Model:
Кабел-преходник за Peugeot и Citroen Lexia PSA 30 pin към 16 pin OBD2 Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 30-пинов конектор, който е специално за Peugeot и Citroen.Чисто нов, доб..
19.99лв
Brand: Autodiag Model:
Кабел-преходник VAG 4 пин към 16 pin OBD2Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 4-пинов конектор, който е специално за VAG.Чисто нов, добро качество, работи на всички автомобили от ВАГ групата с 4..
19.99лв
Brand: Autodiag Model:
Кабел-преходник за Toyota 22 pin мъжки към 16 pin OBD2Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 38-пинов конектор, който е специално за Toyota.Чисто нов, добро качество, работи на всички Тойота с 22 PIN диагностиче..
19.99лв
Brand: Autodiag Model: Mazda-Connector
Кабел-преходник за Mazda 17 pin към 16 pin OBD2Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 17-пинов конектор, който е специално за Mazda.Чисто нов, добро качество, работи на всички Мазди с 17 PIN диагностичен конекто..
19.99лв
Brand: Autodiag Model: KIA-Connector
Кабел-преходник Kia 20 pin мъжки към 16 pin OBD2Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 20-пинов конектор, който е специално за BMW.Чисто нов, добро качество, работи на всички Kia с 20 PIN диагностичен конектор...
19.99лв
Brand: Autodiag Model: Nissan-connector
Кабел-преходник Nissan 14 pin мъжки към 16 pin OBD2Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 14-пинов конектор, който е специално за Нисан.Чисто нов, добро качество, работи на всички Нисани с 14 PIN диагностичен ко..
19.99лв
Brand: Autodiag Model: Toyota-17pin
Кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 17-пинов конектор, който е специално за Тойота.Чисто нов, добро качество, работи на всички Toyota с 17 PIN към 16 PIN OBD2 диагностичен конектор...
19.99лв
Brand: Autodiag Model: Diagnostic truck cables
Пълен комплект кабели (8 бр.) за камиони за диагностика Delphi/Autocom.Комплекта съдържа:- 7 пинов Knorr,Wabco ремаркета;- 12 пинов MAN;- 37 пинов MAN;- 30 пинов IVECО;- 16 пинов SCANIA;- 14 пинов Mercedes BENZ;- 12 пинов Renault;- 8 пинов VOLVO...
109.99лв
Brand: Autodiag Model: Sprinter connector
Преходник 14 пина за Mercedes Sprinter, Actros и Volkswagen LT   Преходникът OBDII към Mercedes 14 пин, служи за свързване на интерфейсен кабел или диагностична апаратура с OBDII мъжки куплунг към бус Mercedes (Sprinter), Volkswagen LT или камион Actros с 14pin конектор..
24.99лв
Brand: Autodiag Model: 38pin Iveco
Преходник 38 пина за IvecoПреходникът OBDII към Ивеко 38 пина, служи за свързване на интерфейсен кабел или диагностична апаратура с OBDII мъжки куплунг към Iveco 38 pin конектор.Най-високо качество!..
24.99лв
Brand: Autodiag Model: Volvo truck 8 pin connector
Преходник 8 пина за Волво   Преходникът OBDII към 8 пина VOLVO, служи за свързване на интерфейсен кабел или диагностична апаратура с OBDII мъжки куплунг към 8 Пинова букса на Волво...
24.99лв
Brand: Autodiag Model: Man 37 pin Connector
  Преходник 37 пина за Ман   Преходникът OBDII към 37 пин Man, служи за свързване на интерфейсен кабел или диагностична апаратура с OBDII мъжки куплунг към 37 Пинова букса на Ман...
24.99лв
Brand: Autodiag Model: Scania 16 pin connector
Преходник 16 pin за Scania   Преходникът OBDII към Scania 16 пин, служи за свързване на интерфейсен кабел или диагностична апаратура с OBDII мъжки куплунг към камион Скания с 16 pin конектор..
24.99лв
Brand: Autodiag Model: Renault truck
  Преходник 12 пина за Renault   Преходникът OBDII към 12 пина Рено, служи за свързване на интерфейсен кабел или диагностична апаратура с OBDII мъжки куплунг към 12 Пинова букса на Renault...
24.99лв
Brand: Autodiag Model: Honda-3pin
Кабел-преходник Honda 3 pin към 16 pin OBD2Това е чисто нов кабел за предаване на данни, използвани по-специално за свързване с вашия OBD2 скенер и вашия автомобил с този 3-пинов конектор, който е специално за Honda.Чисто нов, добро качество, работи на всички Honda с 3 PIN диагностичен конектор...
19.99лв
Brand: Thinkcar Model: THINKCAR PROG 3
THINKCAR PROG 2 работи с най-масовите ECU, MCU и EEPROM на автомобилния пазар, чието покритие се увеличава с непрекъснатите актуализации.При закупуване на диагностичния инструмент получавате 2 часа безплатно обучение, обхващащо:Стартиране и функционалност на продуктаСпециални функцииКодиранеПрограми..
1,790.00лв
Brand: Thinkcar Model: Thinkcar-extend-cable
Висококачествен удължителен кабел Thinkdiag с дължина 60см с медни нишки за бърза и стабилна комуникация. Устойчив на дърпане, усукване и прегъване. Предпазва пиновете и е подходящ за труднодостъпни места Подходящ при свързване на всякакъв тип OBD II букси.Разгледайте и други моделикабели за авто..
79.99лв
Brand: Thinkcar Model: ThinkWorkLight
Работната лампа Thinkcar Work Llight е модулна лампа с 3 степени на мощност и голям радиус на светлинен обхват, което прави мястото на работа светло и удобно за работа. Съдържа 144 LED диода. ThinkWorkLight е модулна и не може да работи самостоятелно. Фиксира се към диагностичните уреди на Thinktool..
179.99лв
Brand: Thinkcar Model: THINKTOOL Videoscope
Висококачествен ендоскоп с много дълъг кабел, висока разделителна способност и 6 LED Диода, благодарение на които можете да получите изображение и в най-труднодостъпните места. Допълнителните 3 броя накрайника в комплекта(кука, огледалце и магнит) гарантират изваждането на предмети от най-труднодост..
199.99лв
Термокамера TOPDON TC001 256x192 Термокамера TOPDON TC001 256x192
-21 %
Brand: TOPDON Model: TC001
Представяме Ви хипермалката Термокамера на TOPDON, която ще превърне вашият телефон или компютър в мощна термо камера. Идеално решение за сервизи, майстори, ремонт на климатични системи, дори и за градинари. Прецизната термална камера ще открива температурни разлики, с помощта на която ще откривате..
549.99лв 699.99лв
Brand: Autel Model: Autel-Connector box
Комплект 11 броя преходници за Autel + Куфар. Съвместим с всички автодиагностики на Аутел Съдържание на комплекта: Мерцедес 38 пина Мерцедес 14 пина БМВ 20 пина ВАГ 2x2 пина Фиат 3 пина Мазда 17 пина Тойота/Лексус 22 пина Нисан 14 пина Митсубиши/Хюндах 12 пина Киа 20 пина PSA21 година..
349.99лв
Показва 1 до 28 от 28 (1 страници)