Меню
Кошница

Тест на батерии на електрически автомобили

Електромобилите заемат все по-голям дял от пазара и противно на очакванията набират все по-голяма популярност. Техните собственици се сблъскват с проблеми, които са нови за тях и решаването им коства допълнителни разходи. За разлика от автомобилите с ДВГ, електрическите коли са далеч по-евтини за поддръжка, но имат един изключително важен компонент – Батерията.

Какво представлява теста?

Детайлният SoH(State of Health) тест показва показва здравето на батерията и се прави при зареден на 100% електромобил, като проследява изразходването на батерията до 10%. След това събраните данни се анализират и се вижда обективното състояние на високоволтовата батерия. Батерите с намален SOH, не само са с намален пробег, но също така имат и затруднения при зареждане на бързи станции.

Какви са ползите от теста и защо той е толкова важен?

На какъв период от време да тестваме батерията?

Желателно е батерията на електромобила да се тества поне веднъж годишно или на всеки 20 000км.

С каква апаратура ще извършим теста?

Апаратурата с която разполагаме е най-съвременната и е произведена в Германия. С нея ще направим пълен пълен тест на батерията на вашият електромобил. След това ще анализираме и ще ви дадем информация за състоянието на високоволтовата батерия.

Защо да се доверите на нас?

Опита ни с електромобилите и десетките доволни клиенти ни правят успешни и ни дават кураж да продължаваме да правим това в което сме най-добри.

Самите ние използваме електромобили, за да достигаме до нашите клиенти и за нас от изключителна важност е да обогатяваме знанията си всеки ден.

Запази час за тест на батерия на електрически автомобили

Попълнете формата по-долу за да запазите час за тест на батерия на електрически автомобили. Наш специалист ще се свърже с вас за уточняване на детайли.

Запази Час