Меню
Кошница

Печка за кола 12V 150W

Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
Печка за кола 12V 150W
  • Наличност: В наличност
  • Model: Heater
  • Weight: 1.00kg
29.99лв
Купи

Печка за автомобил 12V 150W


  • Захранване: от гнездо за запалка на 12V
  • Мощност на нагревателя : 150W
  • Цвят : черно


Приложение

Болшинството автомобили имат фабрично внедрени от производителя печки за кола, чието предназначение е да вкарват топъл въздух в купето при неблагоприятни климатични условия. Тяхното разположение е скрито, за да не се претрупва интериора на автомобилите с голям брой компоненти.

С времето, а и поради ред технически причини, печката, вложена фабрично, се оказва в неизправност, или е умишлено премахната от автомобилната уредба. Тогава е нужно да се намери друг топлинен източник, който да осигури благоприятна температура в колата по време на пътуване.

Един удачен вариант е да се включи допълнителна (външна) печка за кола в запалката, която да поддържа температурата в купето подходяща за едно комфортно пътуване. Предимството на такъв отоплителен уред е, че е опционален. Извеждането му от автомобила не представлява проблем. За целта е нужно просто буксата на печката да се изключи от изхода на запалката.

По желание, вентилаторната печка на ток за кола е възможно да стане постоянен компонент от интериора на превозното средство. В основата на уреда е добавена стойка, позволяваща трайно фиксиране посредством укрепителни елементи. Така ще бъдат използвани и двете ѝ функции – отопление и охлаждане през различните сезони.

Една от причините да закупите този модел печка за кола 12V, освен достъпната цена, е елегантният ѝ дизайн и компактен корпус. Дизайнът е разработен специално с идеята отоплителят да се съчетае перфектно с всеки интериор на превозните средства. Фиксирана към таблото, печката няма да създава усещане за претрупаност, а ще се слее плавно с визията на салона.

минимална консумация – максимален коефициент на полезно действие

С електрическата печка за кола, високите цени на оригиналните отоплители няма да ви притесняват. Няма да ви притеснява и свръхконсумацията на електрическа енергия от акумулатора, защото авто духалката е с мощност на нагревателя от едва 150W. В същото време, уредът има високо коефициент на топлоотдаване, достигайки и поддържайки желаните температурни нива.

Предимство на конкретната електрическа печка за автомобил 12V, е въртящата се стойка, с която е оборудвана. Тя позволява насочване на горещия въздух в конкретна или в различни посоки по време на работа. По този начин се отоплява цялото купе, като се създава нужния комфорт и на водача, и на пасажерите.

Вентилаторната печка за автомобил отговаря на установените норми и стандарти за съвместимост с автомобилната уредба. Корпусът ѝ е с размери: 16см х 11.5см х 9.5см – идеална големина, така че да бъде налице желаната ефективност, без уредът да пречи по никакъв начин на управлението на превозното средство.

Не търсете повече други печки за автомобили. Ние ви предлагаме първокласен отоплител, проектиран специално за целта. Не ви препоръчваме да използвате в колата си уреди, чието оригинално предназначение не е да бъдат част от електрическата инсталация и салона на който и да е вид МПС. Това може да причини неизправност на акумулатора и електрическата авто-система.

Колко често се налага да се използва външна вентилаторна печка в един автомобил❓

За много хора е странно, че на пазара се предлагат електрически печки тип духалки, предназначени за използване в автомобили. Истината е, че много рядко се налага купето на лек автомобил да се отоплява по този начин. Вентилаторната печка е всъщност спасително решение в каравани и кемпери, както и по време на къмпингуване и лагеруване, когато температурите нощем достигнат некомфортно ниски стойности. Включена в запалката на колата, печката осигурява нужната топлина.

Може ли печката да се използва и у дома, тоест да се включи в битов контакт❓

Не, по няколко причини. На първо място ще ви е нужен стандартен дву-пинов щепсел, за да включите духалката за кола в контакта на домашната електрическа инсталация. Нужен ви е и адаптер, който да преобразува стандартното 220V напрежение в 12V, на каквото печката се захранва. Иначе съществува риск уредът да се повреди фатално. Не ви съветваме да правите подобни експерименти.

Гарантирани ли са качеството и безопасността на този електрически уред❓

Да, стига да спазвате инструкциите за правилна работа с вентилаторния отоплителен уред. Обърнете специално внимание на забележките, които сме поместили в началото на описанието на конкретния продукт. Имайте предвид, че правото на връщане на продукта се губи при повреди, причинени от неправилното му използване.

Забележки:

Не запушвайте входните и изходните отвори. Когато печката не се използва, буксата трябва да се извади от запалката на автомобила. Печката да се използва само когато двигателят на автомобила работи, иначе има опасност от изтощаване на акумулатора.

Не шофирайте, докато държите устройството в ръка - това е предпоставка за инцидент! Не потапяйте кабела и буксата на уреда във вода или друга течност, тъй като това може да го повреди. Не използвайте уреда, когато захранващия кабел или буксата са мокри или входните и изходните отвори за запушени.

Уредът не трябва да се използва от деца. Не използвайте устройството, ако неговият захранващ кабел е повреден. Проверете редовно захранващия кабел. Използвайте уреда според предназначението му. Не завивайте кабела около уреда, тъй като кабелът може да се повреди. Не поставяйте това или друго устройство близо до въздушната възглавница на автомобила, тъй като това може да причини нараняване.


Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Уникален продукт, който безпроблемно отстранява шупли на стъкло на автомобил.Характеристика:Кит за лепене на шупли на стъкло100% най-високо качествоВи..
14.99лв
Най-новата Мания, с която няма да останете незабелязани - особено на пътя! Лед капачка за вентил, подходяща за автомобили, мотори, колелета!Чисто..
2.49лв
LED лента цветна RGB - 5 метра водоустойчива с дистанционно управление LED лента цветна RGB - 5 метра водоустойчива с дистанционно управление
-50 %
Бъди Властелинът на Светлината!Осигури си пълен контрол над нея с цели 5 метра светеща лента и дистанционно управление на 270 лампички, 20 цвята, разл..
9.99лв 19.99лв
Черни Капачки за джанти Mercedes 75 мм. - Най-високо качество!Чисто нови капачки за оригинални джанти на Mercedes-Benz за всички модели от 1983г. до 2..
5.99лв
Универсална авто диагностика за смартфон ELM327-Bluetooth, Interface V2.1 Универсална авто диагностика за смартфон ELM327-Bluetooth, Interface V2.1
-25 %
УСТРОЙСТВО ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ ЕЛМ327 - ЧЕТЕ И ТРИЕ ГРЕШКИПОДХОДЯЩО ЗА КОМПЮТРИ, ANDROID И SYMBIAN ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ.С този тестер вече..
14.99лв 19.99лв
Чисто нови емблеми с оригинална опаковка, неразопаковани. Предни и задни Бмв емблеми с немско качество.Страхотна изработка идеално пасващиНе пада..
9.99лв
Капачки за джанти Mercedes 75 мм. - Най-високо качество!Чисто нови капачки за оригинални джанти на Mercedes-Benz за всички модели от 1983г. до 2020г.К..
5.99лв
Капачки за джанти за БМВ – 68мм. Най-високо качество!Капачките са с АЛУМИНИЙ боя и лак - най-високо качество, което гарантира техния дълъг живот.Предл..
5.99лв
Капачки за джанти Mercedes 75 мм. - Най-високо качество!Чисто нови капачки за оригинални джанти на Mercedes-Benz за всички модели от 1983г. до 2018г.К..
5.99лв
Устройство, което се вкарва в ауспуха на колата и при подаване на газ се произвежда характерен турбо звук. Монтирането на турбо свирката става изключи..
14.99лв
Чисто нови алуминиеви емблеми за ключ със самозалепваща се долна част, подходящи за всеки ключ.Разнообразие от марки. Налични са 2 размера - 11мм..
0.99лв
Чисто нови алуминиеви емблеми за ключ със самозалепваща се долна част, подходящи за всеки ключ.Разнообразие от марки. Емблемата съвместима с моде..
0.99лв