Меню
Кошница

STP Добавка за масло Мотор доктор 444мл

STP Добавка за масло Мотор доктор 444мл
STP Добавка за масло Мотор доктор 444мл
STP Добавка за масло Мотор доктор 444мл
STP Добавка за масло Мотор доктор 444мл
STP Добавка за масло Мотор доктор 444мл
  • Наличност: В наличност
  • Model: STP Добавка за масло
17.99лв

Използването на STP Мотор Доктор помага за: увеличаване на компресията; ограничаване шума на двигателя; намалява износването; намаляване разхода на масло; намаляване течовете на масло.

ИНСТРУКЦИИ: 

Изсипете съдъжанието на консервата в маслото при топъл двигател. Една опаковка е достатъчна за 4-6 литра масло. Агентът е предназначен за бензинови, дизелови и двигатели с допълнителни газови уредби, включително и за двигатели с турбокомпресори. Не се препоръчва за употреба с нископепелни масла. Не надвишавайте препоръчаното количество масло.

Препоръки за безопасност: 

 Да се ​​пази от деца. Други опасности: 

НЕ съдържа вещества, класифицирани като PBT (Устойчиво, биоакумулиращо и токсично вещество) или vPvB (Много устойчиви и много биоакумулиращи). Съхранявайте при стайна температура.


Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Най-новата Мания, с която няма да останете незабелязани - особено на пътя! Лед капачка за вентил, подходяща за автомобили, мотори, колелета!Чисто..
2.49лв
Черни Капачки за джанти Mercedes 75 мм. - Най-високо качество!Чисто нови капачки за оригинални джанти на Mercedes-Benz за всички модели от 1983г. до 2..
5.99лв
Капачки за джанти Mercedes 75 мм. - Най-високо качество!Чисто нови капачки за оригинални джанти на Mercedes-Benz за всички модели от 1983г. до 2020г.К..
5.99лв
Бъди Властелинът на Светлината!Осигури си пълен контрол над нея с цели 5 метра светеща лента и дистанционно управление на 270 лампички, 20 цвята, разл..
14.99лв
УСТРОЙСТВО ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ ЕЛМ327 - ЧЕТЕ И ТРИЕ ГРЕШКИПОДХОДЯЩО ЗА КОМПЮТРИ, ANDROID И SYMBIAN ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ.С този тестер вече..
19.99лв
Устройство, което се вкарва в ауспуха на колата и при подаване на газ се произвежда характерен турбо звук. Монтирането на турбо свирката става изключи..
14.99лв
Капачки за джанти за БМВ – 68мм. Най-високо качество!Капачките са с АЛУМИНИЙ боя и лак - най-високо качество, което гарантира техния дълъг живот.Предл..
5.99лв
Капачки за джанти Mercedes 75 мм. - Най-високо качество!Чисто нови капачки за оригинални джанти на Mercedes-Benz за всички модели от 1983г. до 2018г.К..
5.99лв
Чисто нови емблеми с оригинална опаковка, неразопаковани. Предни и задни Бмв емблеми с немско качество.Страхотна изработка идеално пасващиНе пада..
9.99лв
Чисто нови алуминиеви емблеми за ключ със самозалепваща се долна част, подходящи за всеки ключ.Разнообразие от марки. Налични са 2 размера - 11мм..
0.99лв
Чисто нови алуминиеви емблеми за ключ със самозалепваща се долна част, подходящи за всеки ключ.Разнообразие от марки. Емблемата съвместима с моде..
0.99лв
Уникален продукт, който безпроблемно отстранява шупли на стъкло на автомобил.Характеристика:Кит за лепене на шупли на стъкло100% най-високо качествоВи..
14.99лв