Меню
Кошница

Авто антена за таван "перка на акула"

Авто антена за таван "перка на акула"
Авто антена за таван "перка на акула"
Авто антена за таван "перка на акула"
Авто антена за таван "перка на акула"
Авто антена за таван "перка на акула"
  • Наличност: В наличност
  • Model: Авто антена за таван "перка на акула"
19.99лв
Купи

Автомобилната антена Перка на акула (Shark Fin Antenna) придоби широка популярност в последните години. В началото този вид устройства биват наложени от повечето производители на автомобили премиум-клас серийно производство, при което собствениците на по-нисък клас превозни средства решават, че също искат антената на колата им да бъде точно такъв модел.

Освен че изглеждат стилно и атрактивно, „перките” имат и друго важно предимство – малките габарити. Те трудно биха могли да бъдат изкривени или счупени по време на влизане и излизане от дори най-ниския гараж. Не е нужно да се свалят при посещение в автомивка и не привличат вниманието на вандалите, защото в конструкцията няма какво да се отчупи и изкърти.

Тази антена "перка на акула" е проектирана и изработена с висококачествени материали, за да се осигури трайно качество.

  Предназначена за прием на УКВ, FM и AM вълни

 Дължина на кабела : 15см

 Капацитет : 80 pF ± 10%

 Съпротивление на кабела : 75 Ohm (Ω)

  Коефициент на усилване на сигнала FM : ~12dB

 Коефициент на усилване на сигнала AM : ~15dB

 Радиус на приемане на сигнала : до 50км (зависи от терена и метео условията)

ЦВЯТ: Черен


Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

УСТРОЙСТВО ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ ЕЛМ327 - ЧЕТЕ И ТРИЕ ГРЕШКИПОДХОДЯЩО ЗА КОМПЮТРИ, ANDROID И SYMBIAN ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ.С този тестер вече..
19.99лв
Универсален интерфейс за компютърна автомобилна диагностика с вграден мулти-протоколен интерпретатор ELM327 IOSБезжична WiFi връзка с компют..
35.00лв
Универсална диагностична апаратура Launch Creader 3001 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няк..
79.99лв
Универсална диагностична апаратура Autel Autolink 319 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няк..
89.99лв
Универсална диагностична апаратура KONNWEI KW310 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няко..
59.99лв