Меню
Кошница

Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия

Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия
Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия
Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия
Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия
Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия
Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия
Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия
Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия
Уред за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия
  • Наличност: В наличност
  • Model: ECO OBD II - PETROL
  • Weight: 0.50kg
24.99лв
Купи
  • Устройство за икономия на гориво OBD II за бензинови коли - 15% икономия

  • до 15икономия на гориво

      EcoOBD2 е устройство, лесно за инсталиране, което намалява разхода на гориво и вредните емисии изхвърляни в атмосферата. Просто го включете в конектора OBD2 на автомобила (това е диагностичната букса на автомобила). EcoOBD2 е подходящ за всички автомобили произведени след 1996 година. Работи на базата на OBD2 протоколи като презаписва картата на компютърния ECU на автомобила. След като шофирате около 200 км, EcoOBD2 се приспособява към колата, в съответствие с навиците на шофьорите и прави нова карта на ECU, за да спести гориво и да намали вредните емисии. Устройството е съвместимо с автомобили с монтирани газови и метанови уредби.

Какво прави EcoOBD2 Fuel saving Box ? 

Според навиците ви за шофиране, EcoOBD2 прави нова карта в компютъра на автомобила, за да увеличи ефективността на автомобила ви. Колкото повече километри изминавате с EcoOBD2, адаптирането му към Вашият автомобил става по-добро и по този начин се постига икономията на гориво на автомобила.

Какво е EcoOBD2 Fuel saving Box? 

EcoOBD2 е чип, който може да бъде включен в конектора OBD2 на автомобила Ви, за да се увеличи производителността на автомобила. Когато се включи в конектора OBD2, EcoOBD2 получава информацията от ECU на автомобилния компютър. С получените данни от ECU, EcoOBD2 настройва налягането на горивото, неговото количеството и времето за впръскване, за да увеличат производителността на автомобила, а така се постига и икономията на гориво. EcoOBD2 Fuel saving Box не надвишава изискванията на производителя. Той работи само в рамките на толерантността на двигателя. EcoOBD2 открива скритата от производителя мощност на вашата кола. EcoOBD2 не поврежда двигателя и компютъра на автомобила или не причинява никакви отрицателни ефекти върху настройките на автомобилния завод. EcoOBD2 не променя окончателно нито една от настройките. За да се върнете към първоначалните настройки на автомобила, просто изключете EcoOBD2 от конектора OBD2.

EcoOBD2 намалява разхода на гориво и вредните емисии. 

- До 15% по-нисък разход на гориво 


EcoOBD2 е много лесен за използване. Включете EcoOBD2 в конектора OBD2 на автомобила си. Включете запалването и EcoOBD2 ще нарави настройките оптимални за вашата кола. Въпреки че параметрите са различни за всяко превозно средство, може да не е необходимо да се направят допълнителни корекции. EcoOBD2 ще разпознае вашето превозно средство и вашите шофьорски навици след около 200 км шофиране, а след това EcoOBD2 ще се адаптира, за да работи перфектно на вашата кола. EcoOBD2 работи въз основа на промяна на формата на сигнала от ECU. В резултат на това тя променя цялата инжекционна карта. Основната разлика между EcoOBD2 Fuel saving Box и Remapping Tuning Methods е, че EcoOBD2 Fuel saving Box е лесно отстраняема и след изключване върнете обратно към фабричните настройки. Ремапването е постоянна промяна в колата ви. Това е скъпа настройка и не можете да я премахнете. EcoOBD2 е оборудван с функция за защита на двигателя и 100% безопасен за вашия автомобил. EcoOBD2 се произвежда на печатна платка в SMD технология. EcoOBD2 Fuel saving Box е с високо качество.


Инсталиране и калибриране
 
1. Издърпайте ключа за автомобила от запалването. 
2. Намерете конектора OBD2 в колата си и включете EcoOBD2 Fuel saving Box
3. Поставете ключа в гнездото и завъртете ключа на контакт. (Не стартирайте колата) 
4. Натиснете бутона за нулиране за около 5 секунди. След като освободите бутона, просто изчакайте около 30-54 секунди. (EcoOBD2 Fuel saving Box ще комуникира и ще установи връзка с ECU) 
5. Стартирайте двигателя. 

6. EcoOBD2 Fuel saving Box ще разпознае вашето превозно средство и вашите шофьорски навици след около 200 км шофиране. По този начин EcoOBD2 Fuel saving Box ще се адаптира перфектно към автомобила ви, за постигане на по-добра икономия на гориво.я на гориво.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Уникален продукт, който безпроблемно отстранява шупли на стъкло на автомобил.Характеристика:Кит за лепене на шупли на стъкло100% най-високо качествоВи..
14.99лв
Най-новата Мания, с която няма да останете незабелязани - особено на пътя! Лед капачка за вентил, подходяща за автомобили, мотори, колелета!Чисто..
2.49лв
LED лента цветна RGB - 5 метра водоустойчива с дистанционно управление LED лента цветна RGB - 5 метра водоустойчива с дистанционно управление
-50 %
Бъди Властелинът на Светлината!Осигури си пълен контрол над нея с цели 5 метра светеща лента и дистанционно управление на 270 лампички, 20 цвята, разл..
9.99лв 19.99лв
Черни Капачки за джанти Mercedes 75 мм. - Най-високо качество!Чисто нови капачки за оригинални джанти на Mercedes-Benz за всички модели от 1983г. до 2..
5.99лв
Чисто нови емблеми с оригинална опаковка, неразопаковани. Предни и задни Бмв емблеми с немско качество.Страхотна изработка идеално пасващиНе пада..
9.99лв
Капачки за джанти за БМВ – 68мм. Най-високо качество!Капачките са с АЛУМИНИЙ боя и лак - най-високо качество, което гарантира техния дълъг живот.Предл..
5.99лв
УСТРОЙСТВО ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ ЕЛМ327 - ЧЕТЕ И ТРИЕ ГРЕШКИПОДХОДЯЩО ЗА КОМПЮТРИ, ANDROID И SYMBIAN ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ.С този тестер вече..
19.99лв
Капачки за джанти Mercedes 75 мм. - Най-високо качество!Чисто нови капачки за оригинални джанти на Mercedes-Benz за всички модели от 1983г. до 2020г.К..
5.99лв
Капачки за джанти Mercedes 75 мм. - Най-високо качество!Чисто нови капачки за оригинални джанти на Mercedes-Benz за всички модели от 1983г. до 2018г.К..
5.99лв
Устройство, което се вкарва в ауспуха на колата и при подаване на газ се произвежда характерен турбо звук. Монтирането на турбо свирката става изключи..
14.99лв
 Безжична IP Камера с нощно виждане, FULL HD, Водоустойчива, 5 MP  Безжична IP Камера с нощно виждане, FULL HD, Водоустойчива, 5 MP
Hot -50 %
Wi-fi камера, въртяща се(PTZ) на 320 градуса по хоризонтала и 110 градуса по вертикала безжична WIFI IP Full HD камера с резолюция 1920х1080 FULL HD, ..
34.99лв 69.99лв
Чисто нови алуминиеви емблеми за ключ със самозалепваща се долна част, подходящи за всеки ключ.Разнообразие от марки. Налични са 2 размера - 11мм..
0.99лв