Меню
Кошница

Метална туба за гориво 10 литра

Метална туба за гориво 10 литра
Метална туба за гориво 10 литра
  • Наличност: В наличност
  • Model: 18904
  • Weight: 2.00kg
46.99лв
Купи

Тубите са сертифицирани за съхранение на гориво.

Капацитет: 10 литра

Цвят: Тъмно зелен

Удароустойчиво и здраво тяло

Наред с всички останали авто консумативи и аксесоари, ние ви предлагаме и оптимален избор от съдове за съхранение и пренасяне на горива. Предлагаме ви висококачествена метална туба за гориво с вместимост 10 л на супер изгодна цена, отговаряща на всички изисквания за безопасно съхранение на запалими течности. Нашите туби са сертифицирани продукти, в които можете без никакви притеснения да държите дизелово гориво, бензин и други възпламеними субстанции.

Метална туба за гориво 10 л е от изделията, които се отличават с перфектно съотношение между високо качество и ниска цена, като при изделията от този клас характеристиката се запазва. Нейното практично приложение е огромно. Можете да съхранявате резервно количество гориво за своя автомобил, така че да имате постоянна готовност да преминете по маршрут, в който липсват места за продажба на горива/бензиностанции.

10 литровата метална туба за гориво е подходяща както за професионалните, така и за любителите шофьори. Препоръчваме да използвате винаги специално предназначени за съхранение на горива контейнери, за да гарантирате своята собствена безопасност, както и тази на хората, намиращи се в близост.

Тубата разполага с капачка, съответстваща на нормативния регламент, гарантираща, че опасността от изтичане на запалими флуиди е напълно елиминирана. Клапанът за отвора на тубата е фиксиран, за да се осигури по-бързо затваряне на съда след употреба.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

УСТРОЙСТВО ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ ЕЛМ327 - ЧЕТЕ И ТРИЕ ГРЕШКИПОДХОДЯЩО ЗА КОМПЮТРИ, ANDROID И SYMBIAN ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ.С този тестер вече..
19.99лв
Универсален интерфейс за компютърна автомобилна диагностика с вграден мулти-протоколен интерпретатор ELM327 IOSБезжична WiFi връзка с компют..
35.00лв
Универсална диагностична апаратура Launch Creader 3001 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няк..
79.99лв
Универсална диагностична апаратура Autel Autolink 319 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няк..
89.99лв
Универсална диагностична апаратура KONNWEI KW310 Преимущество при ползване в автосервизи: - Прибора се изплаща след диагностика на няко..
59.99лв